Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Автомобилът на Chobi

<< < (5/141) > >>

coke2k:
Chobi  Браво - така трябва, поздравления! Трябва всички да разсъждаваме така. Трябва да поставим България над всичко и над всички, защото на тази малка държавица точно там и е мястото - НАД ВСИЧКИ!

Chobi:
ТОТОСМОТО, ЕЛЕКТРОС, ИЖОБГ,КОКЕ2К!!! МОМЧЕТА! АЗ СЪМ НА 73 /седемдесет и три/години и целият си живот съм посветил на науката и приложението и! Където да съм бил, каквото и да съм видял, каквото и да съм правил винаги и всякога съм мислил и търсел рационалното. Радвам се за ВАС ВСИЧКИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ - незнайните ще се явят и ще се съберат около знайните! И така с ИСТИНАТА в ръце ще тръгнете напред обединени от една кауза, търсещи можещи, неотстъпчиви, дейни,жадни за знания и реализация, вярващи в себе си, а не лутащи се без посока, като треска в придошла река.
    Ето защо ще ви дам в ръцете едно зрънце истина, която всеки от вас може, стига да иска и да има достатъчни умения да си построи стига да следва моите указания. Това нещо ще ви даде коефициент на ефективност около 1,4 до 1,5 предостатъчни за стартова радост и вяра, амбиция и смелост. Нещата за които се пише толкова, едва 99% са истина или невъзможни, а за истинските се пише или заявява, като за нещо съмнително и не толкова сериозно, дори като за приумица на малограмотни любители.
    Не е кой знае какво! Прости неща от всекидневието, на което изобщо не му обръщате внимание, че го знаете, прилагайки го понякога без да влагате съзнание.
    Всичко, което ще придобиете на края е промяна в съзнанието, нов поглед към действителността, от което управляващите се пазят, като дявола от тамян. Но времето си тече! Всичко се променя вече доста динамично;технология, наука, светоглед и т. н. Виждате за колко кратко време компютъра навлезе в живота и производните технологии! Дори изминали пет години обличат тогата на "МИНАЛО". И ВСИЧКО ТОВА Е СЪЗДАДЕНО ОТ ТАКИВА КАТО ВАС!! Бъдещето на този свят е ВАШ! Няма млади, няма стари, няма етноси! ИМА НЕВЪЗВРАТИМ ПРОЦЕС В КОНФЛИКТ СЪС СТАРОТО, ИНЕРТНОТО, АЛЧНОТО И ЕГОИЗМА!
    Ето това трябва да бъде за ВАС целта и хоризонта към който се стреми човечеството и никога не е отстъпвало!  А  НИЕ  СМЕ  РОЖБИ  НА  ТОВА  ЧОВЕЧЕСТВО !!!!!!!!

coke2k:
Ееее браво перфектен подарък ще е за всички нас - много мотивиращо ми подейства тоя Човек Chobi. Здраве и Късмет да го спохожда и дано най-после да се появи искрата която ще запали вечния огън.

nizo:
Chobi, аз предлагам да спрем с хвалебствията, пожеланията и празните приказки. Като цяло пред всеки изобретател има 2 избора:

Избор 1: Не разкрива идеята си с надежда за пари и слава. Ако това е избора Ви, то темата няма смисъл да се обсъжда, тъй като няма да имаме принцип по който да работим. Давайте цена, снимки, технически характеристики на продукта и да си го купуваме.

Избор 2: Разкривате напълно идеята, като това всъщност по никакъв начин няма да повлияе на печалбите Ви. Реално интересуващите се от свободна енергия хора са много малко. Във форума влизат не повече от 100 човека. Това ще рече, че на около 15000 човека, само един ще види идеята Ви. Колко от тях ще я репликират също е под въпрос.

Предлагам днес 29.12.2014 в 20:00 часа да влезете в чата на форума за да обсъдим идеята Ви. Чата е на адрес: http://mazeto.net/chat/   ... очакваме Ви. Всички са поканени в 20:00ч. да обсъдим идеите на Chobi и невероятния "Пешо". :)

edin:
Chobi, може ли малко пояснение, какво е това на картинката и какво общо има със задвижването на автомобил?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия