Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Автомобилът на Chobi

<< < (4/141) > >>

ivobg:
Ако всичко това, което казва колегата Chobi е верно,
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
Но за съжаление, преди 2017 г. много трудно ще се реализират на практика технологични приложения от подобен тип, не само в БГ, но където и да било другаде по светът!
Да не бъдем песимисти обаче и да пожелаем успех на всички труженици на идеята за свободните енергийни източници!

edin:

--- Цитат на: ivobg в Декември 28, 2014, 10:07:50 pm --- преди 2017 г. много трудно ще се реализират на практика технологични приложения от подобен тип, не само в БГ, но където и да било другаде по светът!

--- Край на цитат ---

Коя е причината, да мислиш така?

prp:
http://chobi.hit.bg/
 ;D

Maistora52:
Девизът тук е:
"Око да види! Ръка да пипне!"
"Уред да измери! Специалист да провери!"
Преди това всичко останало подлежи на съмнение.
Отговарям така, че имаше директен въпрос.

Драги Chobi, звучите много оптимистично. Мен лесно можете да ме хванете за "шаран", но само в първите 5 минути. През следващите 5 минути "ролите се сменят".
И така - желая успехи! Желая да сте ЖИВи и ЗДРАВи, и да преодолеете всички удари от споменатите по-горе "абревиатури".
Всъщност, може и изобщо да няма удари!
Чакаме с нетърпение "Ефектора"!
Весели празници!

Chobi:
МАЙСТОРЕ! БЛАГОДАРЯ! По-точно от това не може да се каже! Това е алфата и омегата на прогреса! Това правило ми изяде десет години, за да търся игла в купа сено и да я намеря! Но средствата, които се похарчиха, ако не беше братската РУСКА РЪКА на БРАТУШКИТЕ...никога не би се постигнало! И нека да дам и заслуженото на един млад български бизнесмен / той не иска да се споменава името му/, който също похарчи луди пари - говоря за милиони - мечтите и дързостта щяха да си останат мечти и дързост в компанията на сивите надежди!
   АЗ ИМ БЛАГОДАРЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ И С ЦЯЛАТА СИ ДУША!!!!!
Чел съм много внимателно Вашите прояви във форума! Изградих си впечатление. Вярвам, че има и много други на Вашето ниво. БЪЛГАРИЯ  ЖИВЕЕ без значение от политическите и икономически сътресения! И никой няма да я постави на колене, дори и без образование, без здравни грижи, без армия, лутаща се в блатото на гладуващ  народ. ТЯ ЩЕ НАМЕРИ ИЗХОД! ДАЛИ СМЕ МНОГО И ЩЕ ДАДЕМ ОЩЕ ПО-МНОГО НА СВЕТА!!!!!!!!!!!
    Смятам да РАЗБУНЯ МИСЛЕЩИТЕ! За целта мисля да пусна една моя скромна разработка в ръцете на търсещите, смелите, умелите, безстрашните! В ръцете на тези, които виждат слънцето. А те ще повлекат останалите. Обединени те ще постигнат много и то за много кратко време, защото българското чедо тръгне ли...няма спиране!!! И не е важно дали са турци, арменци, цигани или българи. Родината е една и всички милеят за нея по своему!! В момента подготвям материала и до няколко дни ще започна!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия