Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Автомобилът на Chobi
Maistora52:
Освен варианта предложен от колегата juliang, който е най-добрият, можете и тук да поствате всичко което желаете, като допълнителни обяснения в посочените тук Формати:
...
Позволени файлови типове: SLDPRT, SLDASM, SLDDRW, fem, ps, ms10, ms11, ms12, cam, gbl, gbr, tap, nc, ncc, asm, hex, emf, gz, bz, dxf, lay, spl, spl7, pcb, pcbdoc, schlib, pcblib, schdoc, prjpcb, sch, brd, torrent, gif, jpg, jpeg, pdf, djvu, txt, doc, rtf, odt, xls, ods, odp, odg, cdr, dwg, dws, dwt, zip, rar, 7z, avi, flv, wmv, mpg, mp4, mp3, png, 3gp, intLib
Ограничения: 10 на брой на файлове в един пост
...
Ако някой Ваш файл не го приема системата, то значи, че или не е в съответния формат, или че размерът му е твърде голям.
EDM electronics:
Chobi, не се притеснявай за мястото-капацитета на форума за съхранение на информация. Това тук е най-най-малкия проблем. Не е и задължително да знаеш, как се създава торент-файл или как се качва на сървър на другия край на света /то и аз не знам/, но тук има толкова много хора които ще го направят, че дори не е необходимо ти да се ангажираш с това.
Толкова години съм в този форум с цел: да намерим начин заедно за добив на СЕ. Ето сега ни се е отдала такава възможност, съгласно обещанията ти, но само се моля, дано не се окаже някаква хумористична сценка за новата година.
До 01.01.2015 г. остават малко повече от 24 часа. Ще помоля колегите да потърпят още малко и да бъдат по-резервирани в постовете си. В крайна сметка не ни е длъжен с нищо човека, нека представи информацията, която иска да подари не само на нас, а на всички наши съграждани, по начина който е решил. Лошо ще бъде, ако не удържи на думата си или пък се окаже поредната шега, която всеки един от нас не веднъж е виждал/чел. Аз съм оптимистично настроен. Дано този път белкем се срещнем лице в лице със СЕ.
Поздрави на всички!
Chobi:
МАЙСТОРЕ! Трябва ми помощ!За първи път участвам във форум. Избягвал съм ги по обясними причини. Помогни ми със съвет как да вкарам три страници във форума, плюс някой и друг чертеж! Опиши ми операцията стъпка по стъпка! МОЛЯ ТЕ! ИЛИ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ НА "dimitarchobi@abv.bg". Tam znam kak da ti go izpratq na teb, a ti da go wmykne[ wyw foruma. МОЖЕ ЛИ ДА РАЗЧИТАМ?
Chobi:
МАЙСТОРЕ! Май не се изразих правилно! Изкам да пусна и няколко клипа във връзка с темата. Пуснете ми от някакъв и-мейл каквото и да е към мен, за да Ви пусна целият материал, а понататък....както знаеш за по-разумно.иЛИ МИ ОБЯСНЕТЕ ПО-ПОДРОБНО КАК СЕ ПРАВИ ТОВА ВЪВ ФОРУМА, НАЙ-КЪСНО ДО УТРЕ НА ОБЯД!
Maistora52:
Колеги, поемам ангажимента към Чоби!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия