Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Автомобилът на Chobi
elektros:
Моите поздравления към Chobi и екипа му! :) Въпроса е какво следва от тук?
Chobi:
madsatbg!!!!!!!!!!БРАВО!!!! БРАВО!!!!! ТОВА Е ТОЧНАТА ИСТИНА!!!!!!!!!!!!
Бях много ядосан вчера! Смятах да преустановя връзката с МАЗЕТО! НО ТИ МОМЧЕ МИ ВЪРНА НАДЕЖДАТА И РАДОСТТА! БЛАГОДАРЯ! ИМА ГОСПОД!!!!
НА ТЕБ НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ОБЕСНЯВАМ! ТИ ГО РАЗБРА ТОЧНО ТАКА, КАКТО ТРЯБВА!!! НА КОЛКО СТЕ ГОДИНИ К О Л Е Г А ? С КАКВО МОГА ДА СЪМ ВИ ПОЛЕЗЕН, ЗАЩОТО ВАШИТЕ АНАЛИЗИ И ЛОГИКА МИ ДОПАДАТ!!
Бях обещал, че на този, който пръв схване истината и реши да я релизира - разходите ще са за моя сметка! Къде да изпратя материалите и подробното описание?
Г-н МАДСАТБГ! ЩАСТЛИВ СЪМ! ДОКАЗА ПРОСТОТАТА НА РЕШЕНИЕТО, КОЕТО ВСЕКИ ГО ЗНАЕШЕ! ТОВА ВИ КАЗВАХ ОЩЕ В НАЧАЛОТО. ДАНО СЕГА ДА СТЕ РАЗБРАЛИ ЗАЩО ВИ ПРЕДСТАВЯХ НЕЩАТА ПО ТОЗИ НАЧИН. НО ВИЕ /за колегите става на въпрос/ увлечени от амбиции, зомбирани величия, затормозено съзнание, егоизъм /вярвайки, че вие сте семето на живота/ загубихте! Просто доказахте възможностите си, което и търсех при ВАС. НАУКА! НАУКА! И ПАК НАУКА! ПРОГРЕСА Е САМО В НАУКАТА, А НЕ В СЛУЧАЙНОСТТА! ТАКАВА НЯМА И НЕ Е ИМАЛО!!!!!!!!!
Chobi:
МОМЧЕТА! НЕ ВОЛНУЙТЕС! УЖЕ ЕКЗАМЕН ОКОНЧИЛ! НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ИЗВИНЯВАТЕ! А КОЙТО НЕ Е РАЗБРАЛ И ТОВА....КЕРВАНА СИ ВЪРВИ! ЕДНИ ОТПАДАТ...ДРУГИ ПРОДЪЛЖАВАТ...ТРЕТИ УМУВАТ!
Вратите са ми широко отворени за всички. Който търси винаги ще намери, инак търсеното ще намери тъсещия!
Хайде момчета! Всичко се случва! Никой не знае къде му е късмета! Утре около обяд ще ВИ пусна ОСНОВНОТО ЯСТИЕ! Но не очаквайте да поднеса това, което сте длъжни да го имате. Нали се пишете за големите мозъци! БОГ ПОКАЗВА, НО В РЪКА НЕ ДАВА! А такива,които искат всичко да им покажеш и да им дадеш - има ги БОЛ. ТОВА СА КВАЛИФИЦИРАНИТЕ РАБОТНИЦИ - ДО ТАМ!!! А ВИЕ ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ХОРА С ШИРОКИ ПОЗНАНИЯ! АЗ ИМАМ НЯКОЛКО ПОЗНАНИЯ ОТ РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ И...ТОЛКОВА! "АЗ ЗНАМ, ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАМ..."
Velektra:
Благодаря г-н Чобанов!
Това за мен беше "липсващото звено". Големия ток от батерията го имам вече, а имам идея (и доказан опит от нета) за увеличаване на това напрежение при запазване на големия ток, т.е. увеличение на мощността.
Но нека първо да го изпробвам.
БЛАГОДАРЯ още веднъж!
Chobi:
elektros - ОТ ТУК НАТАТЪК КАКВО СЛЕДВА??? ВСИЧКО ЗАВИСИ ЛИЧНО ОТ ВАС! ИЗХОДА Е ЕДИН ОТ ДВЕ ВЪЗМОЖНОСТИ: ДА ОСТАНЕТЕ ТАКИВА КАКВИТО СТЕ или КРАЧКА - ДВЕ ПО-НАПРЕД! А МОЖЕ БИ И МНОГО ПО-НАПРЕД! ВСЕКИ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ!
ЩЕ СЕ ОПОЗНАЕМ!...ЩЕ ВИДИМ!...ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА!
Maistora52 - СЛЕД ИЗПРАТЕНИ НАД 20 ПОЩИ, ЗА ДА ВИ УДОВОЛЕТВОРЯ СЪМНЕНИЯТА ЗА СМЕТКА НА НЕРВИТЕ МИ, ДРУГО НЕ МОЖЕ И ДА СЕ ОЧАКВА!!!!!
teofilius - Принципно ДА, но основно НЕ! Разгледай по-добре последната технологична схема и обяснението!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия