Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Автомобилът на Chobi
madsatbg:
Здравейте,
от схемите и обясненията на колегата CHOBI, начертах следната схема:
Не знам дали е "луд", но е гениален.
Как работи схемата :
Повишаващ преобразувател!!!
Да ама тройно по ефективен.
Защо: Нормално имаме напрежението на батерията плюс напрежението от индуктивността Н1
и зареждаме кондензатора С7 и С8.
А колегата се е изхитрил и през ПЪРВИЯ такт зарежда и още един кондензатор С6 със напрежението от индуктивността на Н2.
Така при последователно свързване на С6 със С7 и С8 имаме почти три пъти по високо напрежение спрямо източника / това зависи от това какви индуктивности се ползват/ на клеми 3-2. За тока не говоря - обикновено той е колкото може да пропусне вътрешното съпротивление на източника - в случая батерията.
Да се огледаме за момент към схемата на "вечното фенерче".
Не е ли точно това решението. ;)
реверанс към Chobi.
п.с. Дори да спре да пише повече - той отпуши бутилката...
teofilius:
За повече яснота нарисувах следната схема :
GreenHulk:
Господа, моля разгледайте този клип и схемите в него и кажете има ли нещо общо или нещо подобно:
https://www.youtube.com/watch?v=GE5xUdoERtA
____
кондензатори, ключове, зареждане
от това което разбрах от обясненията че с прекъсване в някакъв момент докарва С1 ~=С3 волтаж
тоест се зареждат взаимно - "This device produces an effect where the source capacitor and target capacitor charge themselves over time."
https://www.youtube.com/watch?v=4u2mBUZmXjA - тука ги мери
x_name41:
част или фрагмент от принципът при схемата на г-н Чобанов може би леко напомня на принципа използван от филипинеца Исмаел Авизо във неговия електромобил, а може и да греша
Брадатия:
--- Цитат на: madsatbg в Януари 04, 2015, 12:59:13 am ---
Повишаващ преобразувател!!!
Да ама тройно по ефективен.
Защо: Нормално имаме напрежението на батерията плюс напрежението от индуктивността Н1
и зареждаме кондензатора С7 и С8.
А колегата се е изхитрил и през ПЪРВИЯ такт зарежда и още един кондензатор С6 със напрежението от индуктивността на Н2.
Така при последователно свързване на С6 със С7 и С8 имаме почти три пъти по високо напрежение спрямо източника / това зависи от това какви индуктивности се ползват/ на клеми 3-2. За тока не говоря - обикновено той е колкото може да пропусне вътрешното съпротивление на източника - в случая батерията.
--- Край на цитат ---
Здравейте. Мисля, че точно за тока трябва да поговорим, защото тук имаме само повишаване на напрежението до необходимото ни. За да имаме ефективност трябва с малко ток да свършим много работа. Въпроса е как имаме реална консумация 500mA от батериите, а в електромоторите 21А. Мисля, че има още някаква схема, която управлява този преобразувател и тогава се появява този ефект при който с малък ток се извършва много повече работа. Иначе повишаването на напрежението може да се преобразува по много начини. Сигурно има значение в силовата схема и 4-те електродвигателя, които работят доста над фабричните си параметри (може би са пренавивани и балансирани за конкретните нужди), на габарит ми приличат да са 80-ти, а по звука от клиповете ми се струва, че честотата е по-близо до 200 Hz (12 000 об/мин.). Имам още доста други наблюдения които искат отговори, но нека се публикува и останалата част от материала, защото отговорите може да са там.
Сега видях, че Чоби е посочил 63-ти габарит, което е фланец 100мм и дължина под 190мм, с мощност до 0,55 киловата и 3000 об/мин. Самият факт, че от тях вади 8 киловата си е огромно постижение! Респект и уважение към Чоби!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия