Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Автомобилът на Chobi
miro13:
GMG стига си ръсил пепел бре --това видео няма нищо общо /опит за ротовертер -несполучлив, защото е по СЕДОЙ/ с ПЕШО. Разгледай снимките и почакай малко.
prp:
--- Цитат на: Chobi в Януари 03, 2015, 01:01:02 pm ---Изпратих втората и третата част. Има още две части. Смятам, че ще успея да пусна и тях!
--- Край на цитат ---
На кого са изпратени тези части?
Maistora52:
На Низо. Обаче нещо с компа му се случило и ще чакаме...
lazy:
Уважаеми колеги, моля имайте търпение. Вече 12 страници напълнихме с празнословия. Вероятно ще има какво да обсъждаме като му дойде времето. Това, което се вижда от снимките е твърде интересно. Първо - ускорението, което е показано е твърде добро и надявам се е вярно написаното. Второ - вероятно знаете как изглежда 8 kW асинхронен мотор. В този случай размерите са значително по-малки, което говори или за по-високи честоти или за нещо, дето не го знаем. Трето - човека не се страхува да излезе със снимки, име и адрес, което е показател, че е уверен достатъчно в твърдението си за това какво е постигнал. Моля, дайте му възможност да се изкаже докрай и тогава да го обсъждаме. Благодаря и успех на всички.
nizo:
--- Цитат ---На Низо. Обаче нещо с компа му се случило и ще чакаме...
--- Край на цитат ---
Не! Компютъра съм го подкарал с нов системен диск още в деня, когато предният изгоря.
Chobi не е пратил нищо ново или поне аз не съм го получил. Ако някой друг е получил, нека каже.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия