Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Автомобилът на Chobi

<< < (31/141) > >>

EDM electronics:
Аз ако бях на мястото на Chobi нищо нямаше да публикувам, а щях да ви подготвя един друг "подарък". То голямо плюене, големи закани, ако не дай боже нещо не е според очакванията на онези, които "най-много са дали" на форума.
А като влезеш в ЧАТа, все едно си в клюкарник.

Не чакайте, не губете време, НЕКА ГОЛЯМОТО ОПЛЮВАНЕ ЗАПОЧНЕ - СЕГА.

Chobi:
МОМЧЕТА СПОКОЙНО! В МОМЕНТА ЩЕ ИЗПРАТЯ ЧЕТВЪРТА ЧАСТ. УТРЕ ПУСКАМ ПЕТАТА! ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА! ТОЛКОВА СА СВОБОДНИТЕ МИ ДНИ! Може да съм остарял вече! Може бабите да не ме заглеждат вече! Но имам работа, която ше се наложи да я свършвам в Рая! Сутрин ставам в 05 часа. - вечер лягам в 23,30 / инак идва бабата и ме овиква/. А седна ли в лабораторията си, която я виждате на фотосите...лепне ми старият задник и няма ставане, до като не дойде сина или снахата да ми се скарат! Такъв съм си и голям шегаджия!
   Примерно утре рано ще стана, за да ви понапиша нещичко върху което да се по джавкате - карай да е с емоции, инак скуката - убива духа!

x_name41:
Чоби, прати ми по пощата втората и третата част, че нещо не сме я получили, аз ще я пусна, благодаря и жив и здрав да си

paparosko:
Дотук всичко е в реда на нещата и явно ще продължава да е - ще има хвалебствия, ще има и оплювания.
Вижда се, че Чоби не е вчерашен и много добре знае какво върши. Който го е страх от мечки не ходи в гората.
Така че не се тревожете за това какво ще последва оттук нататък.
Каквото и да стане, няма да ме изненада, защото всеки може да прави това, което той лично иска и реши да направи.
Просто остава да се надяваме на благоволението на човека да открехне завесата, а ако не - здраве да е.
Няма да е първия, а няма да е и последния.
И тъй като всичко зависи от личното решение на Чоби, то аз лично се надявам то да бъде, както се казва: "В полза роду".
Нека бъде!
 :)

h2motor:
  Въобще не се притеснявай за изобретателите, никой няма да реагира "АНТИ". В момента най богатите хора на планетата се надяват да се появи такова изобртение, защото емесиите на въглероден диоксид променят климата и застрашават живота на всички - включително и техния. Те се надяват да се появи такова открие и който го направи ще бъде - СПАСИТЕЛЯ !!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия