Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Автомобилът на Chobi
piton2012:
Да поспамя малко и аз. На който не му харесва, да не чете. От малко търпение не се умира. А когато нещата стигнат до езотеризъм, ясно е, че ще има и както казва Майстора- жесток нихилизъм. Едната крайност трябва да се уравнонеси с другата. Но почти всичко е някакво гадаене. Аз предпочитам да изчакам, а ако трябва да гадая, то това нещо ми прилича донякъде на разработките на Стефан Маринов. Няма топло, студено, тъмни материи и т.н. Може да няма и нищо такова, просто предположение. Дано само да върши някаква работа, без значение от принципа. Иначе пак много СЕ /от надежди/ на вятъра.
GMG:
г-н. Чобанов!
Разбирам Ви напълно, но ако бях на ваше място - не бих постъпил така!
Щях да викна една група разбирачи от форумчето, като ЕДМ примерно
и да им кажа: Ето - гледайте, пипайте, повозете се малко и т.н....
Както направи Акула с немците ;)
Извинявам се, но това вашето си е за съмнение :(
coke2k:
ГМГ Ами той и Капанадзе направи същото с турците и с немците и с англичаните , ама файда йок.
Остави Чоби да си довърши обещаното, а после бълвай змии колкото искаш.
coke2k:
Да така е, но брат му (Half мисля че му беше ника) за разлика от Чоби нищо не каза и тогава до колкото си спомням Геца и Варварин го бяха почнали на къс пас и се разбра , че нищо не става от МЕГ-а му, а и В.Иванов за всяко нещо искаше пари, а тук е различно ....Чоби поне за сега не е казал нищо за пари, което е достатъчно за уважение. Пак казвам нека изчакаме, а после като дойде ред на змиите и аз ще пускам :), но до тогава нека му дадем на човека уважение.
;)
P.S. За тези които не знаят за какво става въпрос http://mazeto.net/index.php?topic=191.msg604#msg604
GMG:
Почакай малко Коке, и за пари ще се заговори
просто не исках да ги спомена в предния пост!
Дано не съм прав... дано! Моля се не само на Тангра!
Виж това! Направихме го преди 3 год.!
Затова казвам, че гения си е оставил вратичка ;)
http://www.vbox7.com/play:4278f37b19
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия