Справочници, схемотехника, теория > Практически опит
Топене на желязо
Аtos:
--- Цитат на: ORZ в Април 23, 2017, 07:04:38 pm ---Атос, по принцип не е така, но си прав да не се занимавам с това от гледна точка на това, че човек не срещне ли попътен вятър в нещо е по-добре да го изостави. Е аз не намирам отговори на въпросите ми така, че сигурно това е знак на съдбата да не правя експерименти. Колкото до работата с леярското желязо(както се нарича на английски чугуна), това се практикува от древността, така, че едва ли е толкова сложен процес, особено в днешният век. Виж например тeзи юнаци как добре се справиха по гаражите, като вторият май го стопи със старата мазнина от фритюрника си.
https://www.youtube.com/watch?v=1DyeESQpac0&t=23s
https://www.youtube.com/watch?v=YQIB0znJYSc
Ще взема и тях да ги питам и ако пак е срещу мене вятъра, оставям идеята да си ръждясва на сметището.
Благодаря.
--- Край на цитат ---
Не искам да ти секвам ентусиазма...!
Този черпак, потопен в чугун, би бил като ледена шушулка във вряла вода.
Прави си експериментите, внимавай с безопасността и споделяй резултатите!
Успех!
ORZ:
Не съм чувал, че не загряват двигателите с Браунов газ, но ако е така аз си го обяснявам с това, че в камерата се случва нещо като горене в пара. В крайна сметка това е единственото гориво което след горене сто процента от обема му става вода, а водата не е въглероден двуокис и други газове от горенето, които се извеждат лесно от камерата, както е при другите горива. Особено, ако е в по-големи количества, тя не може да не кондензира, или казано на кратко възпламеняването не може да я изпари всичката, защото след него идва нова вода. В същото време Браун газа не го бърка да гори премесен с водни пари защото той си върви в комплект с окислителя подобно на ракетното гориво. И сигурно в цилиндрите енергията е не точно като на двигателя с вътрешно горене, а нещо като при парен двигател. А водата отнема топлината, затова ютията изстива като гладим мокра дреха. Аз така си го обяснявам. Но ако е на горелка в пещ, парите заради горещината би трябвало да се изстрелват нагоре през големият отвор, без да кондензират и наводняват.
Иначе се питам тия клетки на Браун газ дали не се износват? Според устройството им би трябвало да става електроерозия върху пластините.
А иначе някой ще ми каже ли откъде да си намеря феросилиции, че търсих в нета и няма. И колко се слага от него?
Аtos:
ORZ, за да търсиш легиращи добавки, трябва поне да си решил проблема с топенето :D
ORZ:
Ето ме пак. От ровенето ми по този въпрос стигнах до извода, че да се достигне нужната температура за леене на желязо е голямо предизвикателство, но не е най-големият проблем. По-голям проблем от него е само кислорода от въздуха. Оказва се, че при тези температури всякаква леярската кофа има много кратък живот, ако има контакт с въздуха. Освен това всякакви смеси от гориво и чист кислород с чиято помощ единствено може да бъде достигната нужната температура за топене на желязо са неудачен вариант, защото винаги от пламъка излиза непогълната от него част кислород, който окислява кофата още по-ускорено. Всичко това влияе негативно и на самата стопилка.
Някой знае ли съществуват ли някакви варианти за справяне с този проблем(окислението)? Дали няма някакви замазки за леярски кофи които да се нанасят периодично като филм върху кофата и да поемат като буфер окисляването вместо да го отнася кофата. Другото ми питане е за топенето във вакуум. Под това понятие винаги ли се разбира топене в камера където първо е бил изтеглен въздухът, а после е заредена с аргон, или съществува и леене във вакуум в крайна сметка?
valex:
ORZ
Ползвай неутрална атмосфера - аргон, въглероден двуокис и т.н.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия