Начало > Новини от света на технологиите

Огледалото на Козирев-директен преход към медитативно състояние на съзнанието ?

<< < (6/24) > >>

mi68:
Здравейте колеги,
Колега edin сканирай химичния състав и ще видиш повечко силиций, пак от четвърта група на Менделеев.
По-добре сканирай устройство за СЕ в кораба отколкото това.

Vector:
чакай бре. ми68 как така сканирате ?Имате сканиращо у-во или ??дай повече инфо де.

mi68:
Колега Vector,
 Става въпрос за съзнанието и използване на някой духовни практики. Тези практики са на физическия принцип, че съзнанието се движи, а другото е стационарно или бавно подвижно. Давам пример:
Ако си на Земята изглежда, че космоса се движи, но е доказано Земята се движи и имаме усещане за движението на време.
За това може да се сканира летяща чиния или генератора на Капанадзе независимо дали се вижда или не.

Иван Димов:
   Вижте пък на мен какво ми направи впечатление. Прилагам три файла. На двата съм снимал мой генератор, направен някъде през 1994 г. Характерно за него е, че използвах готов статор от вентилатор като само го пренавих с друга жица, а роторът е изцяло мой дизайн, стругован и фрезован от цяло (плътно) желязо. Обърнете внимание на формата на ротора и как тя прилича на НЛО-рисунката в житата. Интересно ми е дали НЛО-рисунката се е появила след 1994 г.

Vector:
 :o

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия