Начало > Новини от света на технологиите

Огледалото на Козирев-директен преход към медитативно състояние на съзнанието ?

<< < (5/24) > >>

Maistora52:
Лично моето твърдо мнение е, че Извънземен Разум съществува от милиони Еони!
Не всички негови представители са взаимо-благотворно и съзидателно настроени към други, различни от тях.
Нека ги наречем основно два вида спрямо нас - Добри и Лоши.
Истината е, че между тях се водят възможно най-брутални битки за надмощие... като навсякъде в наблюдаваната от нас земна природа. Битки за територии, за енергия, за власт...
При нас, на Земята идват и от двата вида. И естествено са различни последствията.
Аз лично, бях много запален по темата още преди 30-тина години. Даже съм си правил многократни експерименти да ги "викам"...
...
 ::) ::) ::)
Да обяснявам ли още?

piton2012:
   Дано не са се "обадили". :)

Maistora52:
Всъщност имаше "обаждания" в отговор...
Вижте в центъра на тези две снимки, в небето над главата ми, има едно твърде странно "петно" - Придвижило се отдясно наляво за време от около 1 -2 минути.
Снимал съм се там (на Рила, под Кози връх) на 02.06.1985 год. със Зенит-Е, със самоснимачка...
Месец по-късно, чак когато проявих снимките и се загледах - видях необичайното "петно"...
Дойдоха, но си затраяха!
...
Имам и други случки, но те не са документирани по никакъв начин... само аз си знам какви съм ги "вършил"...
Забелязал съм обаче, че "Те" не се появяват веднага и като по поръчка, става изневиделица, и винаги ден-два-три след "повикването".
Тези в Рила обаче не ги бях "викал" нарочно... може би "ходят по петите" на тези, дето трябва да бъдат "наблюдавани"...

edin:

--- Цитат ---може би "ходят по петите" на тези, дето трябва да бъдат "наблюдавани"...
--- Край на цитат ---

Майсторе, разцепи мрака с тези кадри! Защо ли си мислим едно и също нещо?  ;)  Имам и други случки с "онези", но не желая да ги споделям.
Ще споделя само, че след последната случка, докато я обсъждах с моя приятелка, реших с вътрешното си зрение да сканирам обекта, който видях. Обикновено, когато сканирам човек, контурите са златисти, но в случая, изненадващо за мен, във вътрешния ми монитор всичко беше със светло сини контури. "Онези", бяха малки с големи глави. А защо излезе светло синия цвят? Да сте забелязали, че в анимационните филми, духчетата са винаги светло сини?  ;) Кои са тези духчета от митологията? Дали не са онези от НЛО?

Една снимка и от мен. Уголемете кадъра с уиндоус и вижте в средата на червения кръг.

Май ще трябва пак да местим постове?/А/

Vector:
edin,моля те - сподели някоя случка че ми стана интересно ..

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия