Начало > Новини от света на технологиите
Огледалото на Козирев-директен преход към медитативно състояние на съзнанието ?
Аtos:
Защо обаче, когато се спомене за тези явни артефакти има яростно отричане от "сериозните учени", докато някой по-напредничав и безскрупулен (в случая Козирев) не репликира нещо с толкова брутално твърдо и неподлежащо на оборване и съмнения действие.
Тогава всички от тях запяват друга песен!Тогава всеки от тях започва да "изважда" наяве свои стари хипотези, които са били в подкрепа на последното и да ги афишира!
За мен извода е един - повечето "учени" са адски комплексирани и изтъкани от страх, да не би да бъдат "отлъчени от църквата" на съвременната наука!Това говори за яка необходимост от стадна принадлежност (или даден егрегор), което е доста примитивно като себепозициониране, па било и на подсъзнателно ниво!
Подобно самоограничение е страхотна идиотщина (какво ще кажат колегите учени, ако не са съгласни с мен), но е факт, за съжаление!
Maistora52:
Имах в недалечното минало (1994-1998г) сериозни познанства с "момчета" от БАН. Дори бяхме започнали обсъждането на мой проект за Изкуствен Интелект.
Даже в една от лабораториите на тогавашния "Атомен център" си снимахме "третото око"... за мен нямаше изненада - Екранът обхвана техните, а моето само в единия крайчец на екрана се показваше... Затраях си, да не ги обидя, че "полезрението им е твърде стеснено"!!!
Просто си нямате на представа колко е "твърда черупката" - "...и бронебойни патрони за нея няма открити...няма открити!" - това самия Вапцаров го твърди! :o :o :o
edin:
Онези от БАН, са най-големите агенти на матрицата и елита.
Ще напиша нещо, което не смятах да напиша, но се получи една синхроничност и затова, ето какво ми се случи.
Миналия месец, пред очите ми се материализира НЛО, космически кораб с големи размери. Накъде около 30 метра в диаметър минимум. Видях червено светещо кълбо над квартала и когато извадих камерата да го заснема, това кълбо се превърна в две кълба. Едното кълбо, просветна в синьо и двете угаснаха, а от нищото се появи космическия кораб. Карах колата и снимах, но камерата блокира, заради кофти ъпдейт. Много ме е яд.
Спирам колата и излизам, а на пътеката до мен, човек си разхожда кучето и зяпа в небето. Поглеждам към небето и виждам, как кораба бавно прелита над града, а човекът лаконично ме попита "Какво е това". Кораба имаше форма на гъба без пънче, беше черен и нищо не светеше по него, когато от малко кълбо светлина се материализира в 3D.
Вчера моя позната ми казва, че разказала случката на някакъв от БАН, а той и изтърсил "Може да е видял, северно сияние, а аз ти ГАРАНТИРАМ, че извънземни не са идвали на земята от поне 100 години. Ние постоянно наблюдаваме небето". Смях, смях........
Пожелавам и на вас да видите такова нещо. Грандиозно е. А онези са тук, от мнооого години, но се крият ;)
hyparh:
Edin, прегледай този материал: http://www.vesti.bg/tehnologii/nauka-i-tehnika/profesor-prouchva-ima-li-nlo-nad-sofiia-6027827
Този свидетел също споделя за голям кораб с форма на чиния, който според него е бил "платинен" на цвят, без видими подробности или светлини по него. Изглежда времето, по което сте го наблюдавали съвпада, има прилики и между описанията ви. Над кой квартал си го наблюдавал, този случай е бил над Кремиковци?
edin:
Има общи неща. Когато аз слязох от колата да го гледам, бях на оживен булевард, но никой друг не спря. Само човекът с кучето гледаше. От началото на 2013г. появата на НЛО доста е зачестила в БГ. Аз съм далече от Кремиковци, но това не е важно. Време не ми се губи, поне на мен.
--- Цитат ---обещал да финансира следващата
сесия, посветена на извънземния разум в БАН.
--- Край на цитат ---
Ай стига бе ;D ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия