Начало > Новини от света на технологиите
Огледалото на Козирев-директен преход към медитативно състояние на съзнанието ?
mi68:
Хубаво е да се създаде чета за сканиране, явно с експерименти работата не върви!
edin:
"Сканиране".....да, малко натруфено звучи, но ще обясня, за какво иде реч.
Запомнете, че е важно намерението! То задава команда на подсъзнанието, какво да прави.
Затваряте очи и си представяте тъмен екран. При мен все много тъмновиолетов излиза и рядко черен, но това е индивидуално. На екрана си представяте обекта. Може да е само контур, може да излезе и плътен цвят. Няма точна формула. Каквото излезе, това е. Мисълта, трябва да плува свободно, без напъни, без фантазии, без очакване на нещо конкретно, но с намерението да видите конкретен обект.
Има и друг начин, когато ясно си представяте обекта и сте с настройката, по него да се появят точки, които отбелязват нещо, което имате намерение да видите. Например, така съм сканирал кола за проблеми. Един Форд фиеста, който една позната се чудеше, дали да купи. На определени места по колата се появиха зелени точки. Като се разрових в нета, се оказа, че този модел има проблемни части, точно където бяха точките. Не си мислете, че нонстоп си сканирам каквото ми падне :D Не ми е толкова интересно това, пък и подсъзнанието знае по-добре от егото ви, какво ви е необходимо наистина и какво не. Хора също се сканират, но там вече е рисково. Навлизате в чужди полета и може да пострадате. ХОРата имат тези способности, но "чичо Сам" ( не е сам, легион са) има за задача, нон стоп да им отвлича вниманието с простотии И технологии. Иначе ще станат свободни, а това ще провали плановете на някои.
Аtos:
edin, това са сериозни умения, без значение с каква практика са усъвършенствани.
Въпреки, че казваш, че не ти било толкова забавно, може би много съфорумци ще проявят интерес?
Предлагам ти да отвориш своя отделна тема, тъй като материята е интересна.
Може ли да се сканира по снимков материал, например?
edin:
Би трябвало да може да се сканира по снимка, но не съм опитвал. Използвам снимки в радиестезията. Нека да оставим нещата на това ниво и всеки да опитва да прави, което обясних.
Не очаквайте, че ще започна да пиша де що знам и съм опитвал. Може да си вкарам автогол. Има война на невидим фронт.
mi68:
Здравейте,
Да уплашени хора не обичам, но по снимка е елементарно. Предлагам да създам тема със снимка за сканиране на генератора на Капанадзе. Има ли комити и четници?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия