Справочници, схемотехника, теория > CNC машини
CNC машината на lda_has
Чичо НОНЧО:
Dedo pop
Би ли дал малко инфо за съединителите? Имам известни проблеми там, а това, което виждам на твоите снимки ми се струва добро!
Благодаря!
lda_has:
Ейййййй администратори, Вие знаете ли кога на едно нещо му казват машина, та да сменяте заглавието на темата????
За мене към момента това което съм направил е една купчина железа, заварки, сглобки и ...., боядисани за да не ръждясат. Наистина механичната работа е свършена на 100%, но на това още не се казва машина. Такава ще стане като вържа автоматиката и я пусна да работи. Когато направя пробите и ви покажа изработен от нея първия детайл. Кога ще стане това и за не знам, предполагам да е скоро.
Атанасов_Хасково
Dedo pop:
Обикновени палцови съединители. Аз си ги правя. На какви присъединителни размери ти трябват? Имам на ф6, ф6,35,ф8.ф9,52 и ф10мм. Какви ти трябват?Те се комбинират примерно ф6 - ф10мм.
lda_has:
Dedo pop имам едно питане контролера ми е LCC-24-PWM-RLY. Има два мултифункционални изхода. Единия PWM - N1,N2,N3 и другия PLY - M1,M2,M3. Питането ми е: Управляващата програма едновременно ли задейства и двата изхода или се управляват поотделно?
Прилагам описание в Pdf файл за информация.
Атанасов_Хасково
guve4:
Поотделно. Написано е на последна страница в pdf , който си прикачил. :) На 14 пин на ЛПТ-то M (M1,M2,M3)
Мултифункционален изход M а на 17 N (N1,N2,N3) Мултифункционален изход N . Мисля че в мача се определяше как да управлява ключовете. Честотно или като нормално реле. Успех ти желая с начинанието. ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия