Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Електролиза - същност и фактори, които влияят на нейната ефективност
Bat_Vanko:
Всъщност Moon_Watcher,
е напълно прав! Уви за съжаление, нито ние нито съвременната наука може да даде обективно доказателство за съществуването на етера! Между другото същото е положението и с тъмната материя (или може би тъмна енергия)! Има основание да се предполага нейното съществуване, но няма доказателства. А дали етера не е точно тъмна материя - можем само да чакаме науката да каже! Но това не бива да ни пречи да опитваме да я използваме, водени само от интуиция!
Успех на търсачите!
Moon_Watcher:
Като спомена Гребенников, не мога да не си спомня крилчатите гайки по неговия
гравитолет. Обсипан беше с тях и нямаше от никакъв друг вид. Направо, изпадам в
умиление като се сетя за тях. Много приличаха на неговите пеперуди. Почвам да
си мисля, че това не може да е случайно. Възможно е да имат ключово значение
като конструктивен елемент за правилната работа на машината. Не случайно ми
заприличаха на пеперуди. Ние си мислим, че това са някакви прости гайки, а пък то...
Тръпки ме побиват като се сетя за тях...
Moon_Watcher:
--- Цитат на: Радико в Септември 12, 2014, 07:16:17 pm ---Какво още прави Енцелад на орбита защо не е паднал още върху Сатурн.
--- Край на цитат ---
Не бъди толкова нетърпелив. Скоро и това ще стане.
Нищо не каза за отговора на червено боядисания текст.
Това за Вин беше погрешно адресирано до теб. Рано ти е още за него...
hyparh:
Такива е имал човека - такива е използвал :) Явно не си запознат и с неговия труд така, че тук няма какво да коментираме.
Всъщност ти ми напомняш на самия мен преди време :) И аз така си виках: "Тоя пък какво се е качил на някаква дъсчена платформа и подскача с нея :D". Това е реакция на човек, който не разбира нещата и му се струват абсолютно налудничави на пръв поглед. Но само на пръв поглед ;)
Михаил Кузмов:
Как мислите ? Коя от двете, спорещи страни ще подкрепи тази моя работа от преди, почти 2 год. ? Чисто практична подкрепа !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия