Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
EDM electronics:
--- Цитат на: edin в Ноември 18, 2015, 07:02:37 pm ---При желание прочети. Виждам, че верваш според програмирането си и нямам надежда, че ще прозреш нещо, но въпреки това заповядай. Жокер - Тюрен нарича етера "Празнота". Мисля, че бях постнал и снимка от книгата в оная тема.
http://psyhea.webnode.com/monada/
--- Край на цитат ---
Не вярвам според програмирането си, защото не съм програмируем контролер, а вярвам според знанията си и разбиранията си. Сякаш говориш на някакъв друг език. По отношение на линкове с някакви теории дето ми предлагаш, сега трябва ли да им вярвам или защото ти им вярваш и за да трябва да съм като теб. Нищо, че нищо от това дето го пише там не може да се докаже. Вероятно има хора с по-богато въображение, по-авангардно мислещи, виждащи вътре в пространството между атомното ядро и електронния облак или пък вътре в самото ядро и то с невъоръжено око, само ментално, свръхсензитивно, но аз не съм от тях и не искам да бъда. Просто не ми се полудява... :D. Така съм си добре, не се оплаквам.
edin:
Ха, ха. Те знанията са си програма бе човек, но си прав, че някои полудяват. Щом те е страх, това те оправдава напълно. И все пак, не забравяй, че твърдението ти, че торсионите са с безкрайна скорост, не е доказано още от неполудели учени. :D
Иван Димов:
Само изобретател може да разбере от първия път изобретението на друг изобретател. Аз смятам, че изобретението на Владо ще е добро, но съм сигурен и че "конспирацията" ще се опита "да му се качи на главата". Нека да има предвид, че журналистите освен за медията си в голямата си част работят и за шпионажа и почти винаги са в услуга на някаква икономическа групировка. Точно затова ми е домъчняло за село - там поне по-лесно ще видим кой какъв е в действителност, а не на какъв се прави. На село не може да си анонимен за разлика от града, където свободно се разхождат от журналист до терорист.
h2motor:
Работеща машина за СЕ лесно ще се различи от неработеща, пускаш я и тя се самозахранва и няма нужда от акумулатор или захранване от мрежата.Това е лесно.
GreenHulk:
--- Цитат на: h2motor в Ноември 19, 2015, 03:10:28 pm --- Работеща машина за СЕ лесно ще се различи от неработеща, пускаш я и тя се самозахранва и няма нужда от акумулатор или захранване от мрежата.Това е лесно.
--- Край на цитат ---
акумулатора сам да си зарежда пак е вариант:)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия