Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
Михаил Кузмов:
Колеги ! Виждам хвалби в темата, и оставам с впечатление че нещо съм пропуснал ! СЕ ли вече добива това устройство, или има КПД над 1, или COP над 1 ?? Пише се за отоплително у/во, за двигател, кой ги е виждал ? Моля ви светнете ме ! Готов съм да поднеса публично извинение към Владимир, ако съм бил в такова неведение.
Чета че хората вече си карат свръх мощни автомобили на солена вода ! Владимир, ако имаш пръст в тази работа ще бъде честно поне да ни кажеш.
Бъдете здрави !
Yoro:
Михаил Кузмов! Дръж се здраво, че скоро ще видиш още по шашкащи неща...Шашкащи за професорите скептици. Докато те се на умуват ние непосветените просто работим и не правим водородни газ генератори които са си просто бомби със закъснител...
Това което прави Владо е наистина добро а има и други изненади...
Михаил Кузмов:
Ха ! Ха ! Много смешно Yoro ! Не ми се вярва Владимир да те е цанил за адвокат. Сигурен съм че може сам да се оправи. А ти какво правиш в тази тема, не ми е ясно ? Направи едно огнено шоу и тогава се появи да ни шашкаш.
Чакаме !
Yoro:
Скоро...
Не ме е цанил, но разбирам какво прави и е добро.
Моето е различно от неговото, но ще видим...
Дори и да бъркам нещо поне не правя бомби.
Ако стане фал при мен ще е просто мокро а не взривено.
При Влодо е същото.Няма да има пострадали за разлика от водородния генератор който си е бомба.
Аз лично пострадах от такъв генератор направен от безотговорен човек.За малко да оглушея и ослепея от калиевата основа която ме оля при взрива на водородната касета.
Това е опасно и трябва да се забрани.
владимир димитров:
Иван Димов -благодаря ви за подкрепата...
Кузмов ,Вие сте дребен човек ,никога няма да имате моето уважeние, за това и не търся от вас извинение. ..Малкият ни спор породен именно от вашето неведение приключи още когато ви показах Експлозия-Имплозия на капка вода ,Вие смятахте ,че това е невъзможно..
Обещахте да не пишeте в темите -За пореден път нарушавате обещанието си!!!
Сега стигате още по далеч, търсите сметка на Yoro, който работи по проекта -какво правел в темата!!!
Вашето място не е тук!!!! ,отдавна трябваше да сте подвил опашка,..
Написаното остава и сега открито спамите с надеждата темите ми да се изтрият ,и хората да забравят...
Yoro, че на кой не са му пищяли ушичките, те вече и главите не ги слушат от толкова много взривове..
Надявам се да ни оставите една тема - темата на хората, които работят и постигат резултати...
Пък кой знае може да направим организация...
По устройствата ще ги познаете...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия