Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
GMG:
--- Цитат на: dymelsoft в Ноември 18, 2015, 12:19:41 am ---Ох и тази ли тема "....кахте" бре хора.
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Ноември 18, 2015, 07:49:34 am ---dymelsoft, ами какво да правят хората ? Като цял живот са лъгани.
--- Край на цитат ---
Ама наистина, оставете го човека спокойно да работи!
Какви клипове и въобще какво прави си е негова работа, също така
какво и как ще покаже - тоже :)
Същата работа и със Жорко, ами като не искам да помагам, не се бутам
само да преча или ако дам съвет, той ще е проверен лично!
Относно темата: Владо, не съм стигнал чак до там да вярвам на "шишарки",
но при водата сякаш нещата са различни ;)
Имам предвид завихрянето ѝ по Шаубергер и прч., т.е. Тя се държи като
нещо адекватно, което ме замисли и озадачи. Аз също бях запалил нагорещена
пара, но спрях с опитите точно поради тази причина.
За мен по-добрия вариант е загряването, а не горенето!
Ти си знаеш, но бъди предпазлив и ако забележиш леки странности - взимай мерки ;)
Лек и плодотворен ден на всички!
Yoro:
Здравей GMG!
"Ти си знаеш, но бъди предпазлив и ако забележиш леки странности - взимай мерки" ;)
Би ли уточнил за какви странности става въпрос?
Питам те защото и аз се занимавам вече с това.
Та да зная какво да очаквам.
Михаил Кузмов:
Хъм, дааа ! GMG, прав си ! Всеки си има глава на раменете. Дадена му хем да мисли, хем да преценява.
Бъдете здрави !
Yoro:
Много изчерпателен отговор... ;D
Благодаря!
edin:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 17, 2015, 11:24:37 pm ---Тук все за етери и сайдери се говори, сякаш има изградена теория. От къде ги знаете тези теории. Като някаква религия се разнасят.
Колеги, тук сме аматьори, не го забравяйте. Тези теории от астрофизиката и квантовата механика не са за нашето ниво. Нека не си правим свободни съчинения, а по-добре да си служим с утвърдени от науката общоизвестни понятия. Ми той дори самият Тесла никъде не говори за етер в патентите си. Има там едни файлове за "етера" уж с негови думи, които вероятно някой му сложил в устата - я вярно, я не...всеки може да пуска каквито си иска измислици в Интернет.
Ама как го разбрахте тоя етер, пък другите нищо да не знаят за него... И така убедително говорите за етер, сякаш до преди малко сте си правили експерименти с него, като пръв приятел и другар.
Накрая ще се окаже, че СЕ не идва от незнайния и невидим "етер", ами от атома. Натам отиват нещата...
--- Край на цитат ---
При желание прочети. Виждам, че верваш според програмирането си и нямам надежда, че ще прозреш нещо, но въпреки това заповядай. Жокер - Тюрен нарича етера "Празнота". Мисля, че бях постнал и снимка от книгата в оная тема.
http://psyhea.webnode.com/monada/
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия