Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
Михаил Кузмов:
dymelsoft, ами какво да правят хората ? Като цял живот са лъгани. Сега не са в час, и за това не са способни да коментират епохални изобретения. Само определени са помазани, да ядат домати без колците. Хъ, жалко !!
владимир димитров:
Театърът пак започна !!!! На сцената пак е Кузмов..
Много писма имам от излъгани !!! И как съм ги излъгал много интересно ,като съм дал схемата безплатно?????????
Хората ги е страх да пишат в темата,да не ги нападнете !!!!!
реших да пробвам "горелката" на вода, та белким си подкарам парното в къщи по-евтино, това ми е основната подбуда към тези експерименти. Получавам стабилен, не много голям пламък, ама доста неща от постановката са импровизирани напълно, та не знам какво още да подобря. Сподели моля те (ако не е проблем разбира се) какви са електродите за + и за -, че това си е проблем... А иначе пламъкът е стабилен, не мърда (при 310 волта на празен ход и около 260 натоварено захранване), консумация от мрежата около 100 вата. Иска ми се да си поиграя с насочването на пламъка, ама не знам дали се отделят вредни газове (работя си в къщи, в хола, където имам обособено кътче да си ремонтирам разните апаратури :)) и да не прецакам семейството (имам малко дете на 1 годинка)... Извинявай, че те занимавам с моите "болежки" по тази тема, ама във форума (мазето) не ми харесва отношението на останалите към хората като теб и затова почти не пиша там ( а чета с интерес), та така... Правя нещо от любопитство, харесва ми, разбирам и от механика, и от електроника и много ми се ще да си помогна на семейството по някаквъв начин с тези свои умения...
Ще се радвам ако дадеш някакви насоки за по-нататъшно действие, пък ако ли не - остани си със здраве и дано имаш успех във всяко свое начинание, ще радвам да има (и да познавам) такива хора! :D
ЩЕ ВИ ОТГОВОРЯ НА ЛИЧНО В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ
ПОЗДРАВИ
dmitarp:
Подкрепям мнението на dymelsoft. Това е тема на Владо и нека той публикува резултати и да дава обяснения на процесите до колко му е възможно. Но не е необходимо да бъде толкова самонадеян, че да подлага на съмнения всички постижения на човечеството. Добре е да приема и критика.
владимир димитров:
Приемам критиката ..Продължавам с работата и клиповете !!!
Радико:
--- Цитат ---той твърди, че при определени условия електромагнитната вълна се движи със скорост, с около 1,6хС /златното сечение по скоростта на светлината/ или точно 471 240 км/сек.
--- Край на цитат ---
Като се вземе в предвид факта, че светлината е електромагнитна вълна горното изглежда така:
При определени условия електромагнитната вълна се движи със скоростта на електромагнитната вуълна умножена по 1.6.
Доста смисленно ми изглежда, обаче единственно на фона на някой неподготвени изказвания в този форум. Е нещата придобиват съвсем друг характер ако става дума специално за тези "определени условия" което значи, че при тези "определени условия" и светлината би се движила със тази скорост.
А сега малко и по темата:
Специално за Владо въпреки, че не очаквам да ми отговори със същото "за двете разменени идеи иде реч" даже дали ще е готов да го разбере, но при дъгов разряд винаги дори и под вода се отделят гама лъчи. гама лъчите произвеждат позитрони "форма на антиматерия" позитроните изчезват предизвиквайки гама лъчи. Ся кое е първото в случая малко е като въпроса за кокошката и яйцето. Въпросът е, че това са факти, съществуващи факти. А съвсем трети въпрос е дали някой ще ме разбере.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия