Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
Maistora52:
Колеги, успокойте се!
Владо в момента изживява треската на "барналия Господ за крачола!" - ще му мине.
После и на него ще му се възвърне естественото "зрение"...
Всяко чудо за три дни!
Аtos:
Според мен е важно който и да е от нас, ако успее в разработка и в комерсиалното и приложение да не придобива "арогантността на успелия" - визирам бивш съфорумец!
Ще се радвам за успехите на всеки един от тук. Да уважаваме труда на колегите си (било той практически или теоретичен), дори и да не е довел до реални резултати!
Нормални са дози еуфория, както и моменти на творческа депресия-те са преходни, важно е да не оставят траен отпечатък!
владимир димитров:
;D
И да триете мнения...
Това са фактите...
Maistora52:
Трият се мнения, колега... Но това е заложено като Правило. Това не е Цензура, и няма да се сърдиш, а ще се обосноваваш!
Когато има строго специализирана тема, и тя се води от своя Аватар, да няма излишни офф-топици!
И последният ти пост даже е за триене - просто е ОФФ-топик!
Velektra:
Еееххх, Владо, Владо! Язък, както се казва на чист български!
Мисля, че си наясно, че ако покажеш всичко по телевизията, освен да си "начешеш" егото друго няма да спечелиш.
Но другото е по-лошо. Ето това:
--- Цитат на: владимир димитров в Август 22, 2014, 10:04:46 am ---Ами консумацията е от 50 до 100 вата ... Идеята е да се повиши серийното съпротивление така пада консумацията ..Колкото е по малка и остра иглата пламъка е по голям, а консумацията малка.
Тук не се произвежда и съхранява така опасния водород.. :D директно запалване ..
Скоро пускам схемата на едноцилиндров двигател захранван с вода .
Разкривам всичките си разработки така съм решил..
--- Край на цитат ---
Искрено ти желая УСПЕХ!
Дано да си прав.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия