Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (57/147) > >>

dymelsoft:
Михаилe, би ли дал малко повече подробности относно клипа който си направил. Например колко литра газ изкарваш с тези няма и сто вата. Каква е ролята на това искрище. Това което виждам на клипа е една голяма суха електролизна клетка и едни мехурчета :), които на пръв поглед са много, но това нищо не значи. Ако искаш да ни впечатлиш с производство на HHO е добре на клипа да се вижда някакъв уред показващ консумирана мощност и поне някакъв пламък от произведената газ. Ще бъда много благодарен ако споделиш идеята си по подробно. Аз също разполагам с доста голяма електролизна клетка и не мога да постигна повече от 4.5 литра/мин. при вложени 550W. Благодаря предварително.

Михаил Кузмов:
dymelsoft ! Придържам се към темата ! Да "горим" вода и да задвижим двигател ! Владимир твърди че неговото откритие е по ефективно ! До сега обаче е съобщил само за "кикове" на 100сс ! Аз твърдя че първо трябва да получим газ, след което да го използваме ! Много преди Владимир да се появи във форума, във Phoenix Lab имаме конкретни експерименти, да задвижим двигател изцяло на окси-водород ! Това се случва, но има един сериозен технически проблем ! За съжаление, човекът движещ това направление почина скоро ! Нещата се забавиха, но ще продължат напред !
Конкретно за видеото ! Само онагледявам принципа, и нямам намерение да впечатля с нищо ! Дъгата се намира вътре в цилиндъра ! Газът се подава чрез инжектор под налягане малко преди ДМТ ! Двойнствената природа на газа първо създава експлозия, добутва буталото до ДМТ, след което създава имплозия която засмуква буталото към ГМТ !
Това е принципа на модифициран двигател, за да може да работи с този уникален газ ! Дъгата вътре йонизира частично газа, и го повдига на по високо енергийно ниво ! Това е до тук по темата ! Всичко останало бих коментирал
и споделил в друга тема ! Изгледайте отново филма за Yull Brown който nizo пусна в раздела "филми..." ! Бъдете внимателни, там където той лично разказва !  https://www.youtube.com/watch?v=fHBuNn7q-Ok
P.S. за съжаление, сървъра на форума не приема за качване по големи клипове, аз имам собствени съображения да не качвам другаде !

владимир димитров:
Защо да произвеждаш така взривоопасния водород,като Владимир измисли двигател с разграждане на водата в самия цилиндър?
 ;D не двигател на водород, а двигателя на вода..безценното...
Владимир е още жив:) и има работещ образец ..

Михаил,като ти гледам клипа, сега ти трябват аквариум и рибки...шегичка

Аз ще ти запиша един клип, но този път ще го гледаш в медиите от 20:00 :)
Поздрави

x_name41:
Владимир, добре ама като се явявате в медиите от 20:00 часа, да не забравите освен вашата хвалба да кажете и по две три думи за нас тука потребителите от форума мазето точка нет  :) . Кажете с две приказки нещо от рода, еми там има едни абдали дето се чудят какви щуротии да измислят или някаква друга хвалба по наш адрес  ;D , не майтап, просто споменете изявите си във форума и така похвалете сайта малко, малко четки не са излишни  :)

Михаил Кузмов:
А бе човек ? Ти да не си македонец ? Известно ми е, че луната произлиза от македонците ! Сега вече проумявам, че науката произлиза от Владимир ! Ако е така, от мен имаш поклон !! Дано форума проумее какво ценно нещо притежава !
Дерзай ! По медии, на аукциони ! Ще бъдем горди !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия