Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (59/147) > >>

владимир димитров:
Скоро започва производството и продажбата на моите изобретения..(на много достъпни цени)..

Ще се продават ..
-водна горелка (подготвена да става и за отопление)
-печка (водна)
-двигател на вода ...

Ще ви представя първия продукт с клип...

Така ще може всеки да се убеди в ефективността на системите и да ги използва в комбинации с други устройства.

Ще се спонсорира  еволюцията на двигателя с вода и
другите ми проекти.

За повече информация на лично съобщение.

Както казах цените ще са ниски за да се разпространяват бързо устройствата, така няма да изневеря на каузата и работата ще продължи...

Velektra  това е другия вариант..

Поздрави...

Velektra:

--- Цитат на: владимир димитров в Декември 23, 2014, 12:47:06 pm ---....................
Velektra  това е другия вариант..

Поздрави...

--- Край на цитат ---

OK, Владо!

Все пак немога да проумея следното нещо.
Твоя двигател на вода е епохално откритие! Нямат го руснаците, американците, японците... Или поне не са показали техния.
Но по-епохалното е че ти започваш да го произвеждаш и продаваш все едно си създал нов вид щори за прозорци.
А може би съм много наплашен от конспиративните теории?

x_name41:
Владимир, чак сега видях вашата схема на двигателя ви на вода, браво и поздравления, вие сте втория голям изобретател след Илия Вълков, убеден съм че ще спечелите симпатиите на хората и клиентите си, желая ви искренно успех, аз за съжаление не проявявам интерес към подобни механични, флуидни устройства и системи със движещи се части, но трябва да призная съм впечатлен от начина на достигане до откритието ви, още веднъж успех (макар че той непременно ще е осигурен)

g1905:
Владо, пиши ме в списъка, искам водна печка, щом ще е на достъпна цена.

veso:
Малко информация за катодна електролиза
http://www.alternativenergy.md/%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0%D1%8F-%D1%8D%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B1-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%BF%D0%BB%D0%B0

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия