Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Космология

<< < (27/103) > >>

Аtos:

--- Цитат на: Ksurnev в Юни 17, 2018, 07:25:55 pm ---Атос, изгледай цялото клипче, от срадата нататък е отговора.

https://www.youtube.com/watch?v=OZIB_leg75Q

По-добре то това няма накаде. Питай Хипарх.

СЕ от Смолян - Коцето.

--- Край на цитат ---

" Питай Хипарх" ? ? ? Що?

Да, гледах го - постнаха го в по-горен пост (и ти май караш малко през пръсти :D ).
Третата версия е реалната, където пише no rotation. Кофти е изобщо, че предлагат "версии" и с това дообъркват обърканите :D :D :D

MTM:
atosКофти е изобщо, че предлагат "версии" и с това дообъркват обърканите :D :D :D
 Абсолютно си прав. Версията е една, че Луната се върти около собствената си ос. Даже и НАСА го твърдят.

Михаил Кузмов:
Върни се сега на 6та стр, пост#85. Там описвам версиите на същият клип в превод. Никъде не пише no rotation. Но признаваш 3та версия за реална на Коцето. На мен ми отговаряш в прав текст "първата анимация е голяма глупост, втората е....ВЕЛИКА"
За една и съща анимация. постваш две различни мнения. Поправи се, иначе изглежда че ти я караш през пръсти, увлечен в собственото си виждане.
В същност, 10 виждания да има по въпроса все тая, нещата са такива каквито са.
Наистина, стига с тая глупост!!

Ksurnev:
Atos
" Питай Хипарх" ? ? ? Що?"
Защото му е ЯСНО, а този клип не си го пускал - може би си искал. 8) 8)
От 50 секунда нататък е Истинското въртене "Moon with rotation".

merlinbg:
   Замислих се, какво се случва, когато завъртиш чук вързан на връв около себе си и след това го пуснеш. Това ми заприлича на спортната дисциплина "Хвърляне на чук",  разрових се в нета за клипчета и намерих няколко, които потвърдиха моите изводи. Примерно като това https://www.vbox7.com/play:be07b243. Изгледайте го и вие си направете ваши изводи върти ли се чука или не в първите 20-30 метра след хвърлянето. Надявам се това да сложи точка на спора.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия