Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
генераторът на Руслан Кулабухов
EDM electronics:
dymelsoft, на квантово ниво ми е прекалено сложно да разсъждавам. Просто на това ниво имам посредствени познания. Тук темата е следната:
Не казвам, че няма СЕ, но възразявам, че колегите, които "се изхвърлиха" и ни убеждават, че в техните теории се намира "заровено кучето" е невярно.
Аз не мога да докажа, че СЕ не съществува, защото това е отрицателен факт, но оня, който твърди, че в неговата теория се намира "заровено кучето", трябва да го докаже, ако не иска да изглежда на човек, който прави вятър не само на собствените си уши, ами и на останалите.
Такъв все още тук няма и съм убеден, че с тези конвенционални теории, отдавна извести на практика, скоро няма да има. С две думи, колеги "откриватели", раздавайте го малко по-скромно, малко по-скромно с изхвърлянията - "аз така открих СЕ, така ги разбирам нещата, а вие не и т.н.". Майстора има горчивия опит в това - още няма магнитен перепум-мобиле.
mi68:
Здравейте,
Който не задава въпроси си остава тъп. Колко въпроси се зададоха и докъде съм докарал нещата? Като направя генератор на СЕ няма си го завирам в гъза.
Качествен Фактор при мен е около 10 (десет) това са 1000%, то при усилване 1,41 става или 141%.
Сега остана последната бобина да навия и да пробвам. Има ефект "фуния" на определено разстояние между бобините се получава максимум.
Резонанс в резонанса е правилно, има електрически резонанс на примерно 300кХц и пространствен на 6 сантиметра. Дължина на вълната при първия резонанс е 1км, бобините не са ми на минимум 250 метра. 6см зависи от степента на сгъстяването на електромагнитното поле.
Ефира има две състояния:
-флуиден
-кристален
едното преминава в другото.
Елементарни неща дъвчем, олигофренска работа, пулене и смях, разбира се "ценни указания"! Народе????
RUS:
EDM electronics натрапчиво едностранно гледаш над всичко това което и в известен смисъл ме озадачава.
Ти и Радико къде видяхте захранване в клиповете на Vasmus,Калабухов и Капанадзе?
Моля посочете ясно и конкретно това като факт нагледно.
Чакам точно това като фактология и конкретно посочен детайл.Прави ми впечатление как бягате от това и започвате да ми разтягате локуми които всячески бягат от обективния анализ на това което не ви е ясно както на вас двамата ,така и на повечето от нас.
Интересен ми е момента и с това- когато нещо не се разбира,няма точно обяснение или теория значи и не може да съществува следователно е пълен фейк?Така ли е според вас?
За всичко това има обяснение ,има теория и работна теза която е описана във форума - но кой да чете...и там не става въпрос за ефир,а за чиста физика.Магия няма,чудеса също.
В крайна сметка господа излиза , че щом вие не разбирате квантовата физика и квантовата нелокалност описана от нея като парадокс, значи и че няма как те да съществуват и са пълен фейк?
Не допускате ли дори чисто теоретично че може и да грешите в подхода си ?
--- Цитат на: Иван Димов в Февруари 24, 2016, 03:37:36 pm --- .....
п. п. Въпрос към модераторите - за какъв срок е баннат GMG? Той поне има вечно фенерче и може по него да умува откъде се взема СЕ-то.
--- Край на цитат ---
GMG има постоянна забрана да влиза в този форум за неопределено време.
Иван Димов:
EDM electronics и който друг иска да проумее нещо за свободната енергия нека прочете какво съм писал в темата ето тук:
Re: Как работи RAM pump?
« Отговор #19 -: Юли 18, 2014, 02:11:52 pm »
Не е съвсем "сдъвкано" и затова ще трябва да се понапънете за да разберете каква точно ми е идеята. Интересното е, че теорията е с формули, които дават само начало за по-задълбочени изследвания. Обърнете особено внимание на файла * ОБМЕН НА ИМПУЛС = ПРИРАСТ НА ЕНЕРГИЯ.JPG (32.37 kB, 500x400 - видяно 39 пъти.), който е най-долу в
Re: Как работи RAM pump?
« Отговор #19 -: Юли 18, 2014, 02:11:52 pm »
п. п. На GMG с постоянен бан му правите услуга - така ще има повече време да си прави СЕ-тата. Предлагам да му намалите банването до една седмица, защото от време на време може да ни "светне" с "вечното" си фенерче.
mito_kupona:
Такива думи, като „резонанс в резонанса“, Капанадзе не е изричал никога, той казва „держите резонанс“ и „резонанс между първичната и вторичната бобини“. Този „резонанс в резонанса“ го измисли Руслан, което няма нищо общо с истината.
Всички тези репликатори, ако са получили някакви положителни резултати, на което аз 99,999999 % не вярвам, без да видя с очите си, то това не означава, че са повторили Капанадзе. А защо не вярвам, ами защото всички установки на репликаторите, са достатъчно обемисти и в тях могат да се скрият много батерии почти всички клипове , са правени на саме, без свидетели, и винаги може да се пусне една тънка жичка, и по нея да тече фазата и през земята да се затваря веригата, а когато се откачи заземлението, естественно, че генератора ще спре да работи. А и друго нещо каза Капанадзе по повод установката на СР, че по този начин не може да се получи голяма изходна мощност. Явно ни убягва някакъв ключов елемент, който до сега никой не е използвал в опитите за репликация на Капанадзе.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия