Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
генераторът на Руслан Кулабухов
GMG:
Виж, отдавна съм разбрал що за стока си ЕДМ, предния ти пост го потвърждава, че не си патриот
меко казано, се подразбира, но бъди човек поне!
Точно така, зареждам не само батерии, но не летя с антигравити! Това е твоя измислица...
Бъди коректен пък по дяволите ;D
Сега атос ще каже, че има личностни нападки..., не, това е истината...
EDM electronics:
Напротив GMG, за какви нападки би помислил Atos, няма такова нещо, та за мен е чест, голяма чест да разговарям с теб, човекът не веднъж открил тайните на СЕ и отново и отново да го потвърждава, както в горния си пост. Не съм казал, че летиш с летяща чиния, а че "вероятно" вече летиш. Това предположение направих, когато един единствен път влязох в чата на форума да видя к'о п'райти там и ти разказваше на незнаещите, как си постигнал антигравитацията - това е всичко.
Ами не съм форумен патриот, явно съм предател - издадох те, не си обикновен форумен участник, а откривател на СЕ и антигравитация :D
GMG:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 22, 2016, 09:59:54 am ---
Ами не съм форумен патриот, явно съм предател
--- Край на цитат ---
Така е, не искам да те обиждам EDM electronics!
Ама виж си хилядото и повече постове, какви думи ползваш...
като: сефте, чалъм, будала, комшия и т.н.
За кво си пишем тука? За да се смеят някои на наш гръб ли?
Добре, давай като можеш и като ти се иска :D
EDM electronics:
Как ще ме обиждаш, аз съм ти като ментор /да употребя и аз една българска дума/, не като ония дето не са в българския речник, като: сефте, чалъм, будала, комшия и т.н.
Аз не давам както мога, защото не мога нищо по отношение на СЕ, а казвам само какво ти можеш, какво си ни споделял, но понеже си скромен искам да те популяризирам. Пък на който му е смешно от това, нека се смее. :D
Айде сега аз съм виновен, че ти си се хвалил така...
GMG:
Пак ти казвам, СЕ-то не съществува!
Какво си разбрал, също не ме интересува... зададох прост въпрос!
А ти се хващаш като бълха, което не е добре...
Какъв пример ще дадем с тези коментари на следващите?
Може да си всякакъв, но не си прост... помисли!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия