Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

генераторът на Руслан Кулабухов

<< < (137/170) > >>

GMG:
   Ползвам доста поговорки от предците, но две са актуални тука:
"Бързата кучка, слепи ги ражда", и
"Много баби, хилаво дети"

Не мога да си редактирам поста дори след 10мин.

Радико:
GMG
Ти загрей реотана и веднага ти уреждам човека на когото да му го дадеш под наем. Той ще си ползва ефтина енергия ти ще си взимаш парите и ще правиш още такива устройства да ги дадеш на други хора като него под наем.

EDM electronics:
Колеги, доколкото не ми изневерява паметта през последните няколко години GMG многократно е зареждал от батерия с малък капацитет такава с многократно по-голям и има чалъм за още, подписвал е запис на заповед вместо цена за схемата на "вечното фенерче", т.е. знае тайната на СЕ, а също е постигал и антигравитация /както е коментирал в чата на форума/и вероятно вече кара летяща чиния /но крие/. Интересно обаче какво търси все още тук при хора, дето нищо не им е ясно - лаици и аматьори? Аз на негово място отдааааааавна щях да съм на друго ниво. Най-малкото щях да си направя сайт, като Майстора за магнитни двигатели, да туря едни цени и да продавам :D, нищо, че все още не съм ги измислил.

Както и да е, това не е на дневен ред....  :D

П.П. Моля колегата GMG, няма нужда да ми благодари за рекламата, която му правя, тъй като участието ми в този форум е предимно с цел да популяризирам гениални изобретатели и проСсионалисти :D

GMG:
   Не се хаби колега ЕДМ! Няма такова нещо като СЕ, явно пак различно си разбрал!
Но това е разбираемо за теб  ;D

Работата не е там бе братче Радико, нима не разбирате какво Ви казвам  ???
Отначало така ще стане както казваш, но после...?
  Трябва да стане нещо друго... и след това възхода...
Поне историята така сочи, а ако дойде друго готино решение... добре  ;)
Това е въпроса!

EDM electronics:

--- Цитат на: GMG в Февруари 22, 2016, 08:57:17 am ---   Не се хаби колега ЕДМ! Няма такова нещо като СЕ, явно пак различно си разбрал!
Но това е разбираемо за теб  ;D

--- Край на цитат ---

Аааа, колега GMG аз нищо не разбирам, просто повтарям това, което ти си ни съобщил през годините.....да не се забравя  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия