Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
генераторът на Руслан Кулабухов
EDM electronics:
Низ от противоречия!
Какъв пример дава оня, който твърди, че СЕ не съществува и в същото време пише за някакъв генератор на СЕ на Руслан еди кой си?
Ти с примера си обезсмисли темата.
Моя пример пък показва, че ако някой реши да се направи на Джон Траволта или Бат Рамбо по отношение на СЕ, има хора - предатели, които ще ги изловят и посочат публично. Оправдание имат само онези, които имат психично заболяване /често срещано във форумите на СЕ/. Те могат да твърдят колкото си искат, че всеки ден преоткриват СЕ.
GMG:
EDM electronics, не искам да влизам в спор с теб!
Няма смисъл братле, казах каквото питах ;D
Нещата са различни, повярвай ми поне веднъж!
Всичко добро ти пожелавам!
EDM electronics:
Искаш да ти вярвам, а не казваш кое му е различното. Да ти гадая мислите ли?
Аз не виждам голяма сложност тук за разбиране. Или има СЕ, или няма. Сега, ако има нещо средно, хем я има, хем я няма /тука има, тука няма/, моля обясни, че много ме заинтригува. И ако я няма, защо въобще си губим времето да я търсим.
Аз лично нито твърдя, че я има, нито че я няма. Като гледам в Сирия как целият свят е съсредоточил усилия да контролира петрола и газта, как да помисля, че някоя държава има технология за СЕ. Една такава ще обезсмисли рискованата геополитика. Проста логика, нали?
Когато някой дълго време е убеден сляпо, че има СЕ и е впрегнал цялото си внимание и усилия в занимания-практика, пренебрегнал същинската част от живота си, като цяло, той неминуемо бавно, но сигурно полудява. И аз виждам много такива полудели из форумите. С това правя опити да спася някой от полудяване, да се осъзнае. Който пък не си осъществи бленуваната мечта, да го посочат във форума като откривател на СЕ и вече леко е поддал, той като един шизофреник вижда миражите на СЕ и започва поголовно да лъже, иначе нормалните търсачи на СЕ.
GMG:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 22, 2016, 11:23:21 am ---Аз лично нито твърдя, че я има, нито че я няма. Като гледам в Сирия как целият свят е съсредоточил усилия да контролира петрола и газта, как да помисля, че някоя държава има технология за СЕ. Една такава ще обезсмисли рискованата геополитика. Проста логика, нали?
--- Край на цитат ---
Тука точно не е така уважаеми ЕДМ!
Това е насадено така, и така се мисли!
Няма криза за енергия, както няма Глобално затопляне! Всичко е шарж, шарж от хилядолетия, в което ние сега участваме!
Всичко е заблуда, конспирация в която и ние участваме без да искаме!
Темата отива във философска насока, която не искам да участвам! Зададох прост въпрос, а не получих отговор! ???
Ние с теб няма да променим света, бъди сигурен!
EDM electronics:
Не залитай в политика, конспирации и пр., ами на технически език отговори на твърдението си: "Нещата са различни, повярвай ми поне веднъж!".
Нека не изместваме фокуса и да се придържаме към конкретиката. И да не кажеш после, че аз съм твърдял, че нещата "са различни" и не искам да обясня защо. Това са твои теории. Хайде да се престане с празните приказки и недомлъвките, моля.
Отговори, че ми е много интересно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия