Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
генераторът на Руслан Кулабухов
mi68:
Здравей колега krasias,
По дефиниция вакума има "мляко", както се казва:" не проклинай тъмнината, а запали свещ".
От изложените методи, фазовия е най-практичен. Една равнинна фигура като се премести става обемна, ползва се електрически ток, а той в токов резонанс нараства Q пъти. Лично имам имплозивно взривена установка, така че мляко има, гарантирам.
Метода със сферични кондензатори е проблемен, трябва добра изолация и високо напрежение.
Velektra:
mi68, няма ли опасност, ако спукаме тая сфера или тороид с енергия, тя да ни "отнесе" всички елементи от платката?
Bat_Vanko:
Всъщност mi68, би ли пояснил моля те какво трябва да означава "имплозивно взривена установка"? Вакуум лампа ли гръмна или черна дупка погълна установката!
gvg:
Просто ми се искаше нещо такова:
http://www.youtube.com/watch?v=BqaQsuLlynA#t=1037
Като се изясни част от схемата може да се представи като блокова и да се продължи нататък до изясняване на следващия модул.Така може да дойде идея на някой как се получават нещата.Иначе само си чешем езиците,и клавиатурите.Велики неща се обясняват и нищо на лице.Просто няма време,нужни са резултати но самостоятелно се разбра че не става.Нужни са общи усилия.
Bat_Vanko:
EDM, не изопачавай думите на по-напредналите! mi68 говореше за имплозия на установка, не за етер. Него всички го знаем какво мляко (т.е. суроватка) е, и вече не представлява интерес. :) Изключително ми е любопитно какво представлява тази установка, да не взема и аз да гръмна!
gvg за да разпишеш една схема по блокове и след това по елементи, трябва да знаеш какви точно функции трябва да изпълнява. Уви, противно на ентусиазма на atos, дори mi68 все още се лута в проби и грешки, без реално да е постигнал положителен резултат.
Дано Прозрение да наплоди усилията му! Амин!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия