Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

генераторът на Руслан Кулабухов

<< < (54/170) > >>

anton:
Хуваво е да кажеш хоп, но и да има с какво!!!!
Навий две ТТ .
Пусни първата и наблюдавай втората.
Знам че е изнервящо.
Извинявам се на потребителите на форума.
Искренно,най искренно.
Но идеята не е да дърпаш от качера а да деградираш земята !

valex:
Някой спомня ли си от коя книга е тази страница или кой я публикува? Аз съм я разпечатал от някъде. На картинката в ляво позиция 'а' е стояща вълна и са изобразени тока и напрежението как са в по дължината на проводника. А 'б' е когато е заземен единия край. Получава се два пъти по ниска честота на стоящата вълна ??? Според мен същото е и с ТТ в който има стояща вълна.

anton:
Coke,това беше преди седмица.
Вече нещата се развиват по друг начин.
Както видя , старата установка тип  Руслан е във миналото.
Вече имаме цел !
Ако на някой му трябват части от нея , подарявам ги.
Беше напълно работеща. С 60w лампа.
Във тази книга Valex това което ти трябва го няма.
Вече щеше да има СЕ централи.

dymelsoft:
Anton , въпросът ти е некоректен. Кондензатор ще го заредя без никакъв проблем през земя. Просто на единия край ти е необходим положителен заряд. Направи си прост експеримент. Вземи електролитен кондензатор, вържи минуса към парното ако искаш или към умивалника ( където искаш) , а положителния полюс го вържи към метална топка която не е заземена. Премери с Волтметър(високоомен) напрежението на кондензатора след един ден и тогава ще говорим. Добре е преди това да го разредиш :) Теста съм го правил с 1 мФ.  Между другото ще ти напомня, че електростатичните заряди от земята и атмосферата създават електростатично поле, което близо до земната повърхност е еднородно и е с интензитет Е= 130V/m . Руслан също допуска получаване на СЕ чрез преобразуване на потенциалната енергия на това поле в кинетична енергия извършаваща работа, или както се казва земята е най-големия генератор, въпроса е как да извлечем (по индуктивен път), нищожна част от тази енергия.

anton:
Колега, ти имаш ли представата колко бързо трябва кондензатора да се възстановява.
За да имаш 3kW постоянна енергия и от какво.
От нещо постоянно или ЧЕЗ.
Нали ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия