Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
GreenHulk:
Юлиане, освен външна екзотерична църква към различни религиозни традиции има и езотерична,тайна традиция , с приемственост от Учител към ученик, юдаизъм - Кабала, ислям - суфизъм, има и езотеричен будизъм, както и езотерично християнство. В езотеричните школи не става въпрос някой да вярва в нещо, за да го управляват, а за директна връзка с Висшите Светове и развиване на скритите сили на душата с конкретни практически методологии на езотерично обучение. Това че някой не "вярвал" в неща , които други познават и прилагат практически, сещаш ли се на кой е проблем? И не, не се живее само веднъж, и даже в Библията има указания за това. Концепцията за прераждането целенасочено е била премахната от християнството, май с цел да се старае повече "паството" като за последно. Но в Библията знаците указващи за пррераждането си стоят и мога да ти ги цитирам, както и други неща, несъвпадащи с църквиянството(измислените от хора догми, противоречащи на Учението на Христос, който ме герой на фентъзи роман)
juliang:
--- Цитат на: GreenHulk в Август 17, 2016, 03:28:19 pm ---...Това че някой не "вярвал" в неща , които други познават и прилагат практически, сещаш ли се на кой е проблем?
--- Край на цитат ---
Бе нещо не виждам около мен много ползващи такива сили... Или ги ползват така, че няма никакви видими сили...
Звучиш точно кат Йоро, честно :) Той там у тях генерира и използва едни страшни сили, само дето никой още не ги е видял - нито директно, нито последствията от тях. Само едни голи думи, декларации и възклицания.
К'во ми дреме че ще се преродя, като нищо няма да мога да си донеса от предния живот - нито материално, нито духовно? Голямата полза че ще имам хард диск втора употреба, като той ще е форматиран на ниско ниво...
GreenHulk:
Дреме ти и то как, щото каквото си посееш, това и ще пожънеш, дори да не го знаеш точно от къде ти идва. Но за осъзнаване на знания от минали животи също може да се работи, за който е готов. Щото ако някой е бил комендант на концлагер в минал живот, може да е по-добре за сега да не помни и по един или друг начин да изкупва това, без да му тежи това на съзнанието. Това, че ти не познаваш хора знаещи и Прилагащи, не значи че такива няма. Даже за системата Рейки вече може да има хиляди посветени с втора степен и възможности да лекуват от разстояние, а има и не само за рейки можещи. Когато човек нееднократно се срещне с директно виждащи ясновидци, знаещи неща които няма от къде да ги знаят, извода за случайност би бил много неадекватен! Има такива хора, но дали ще посмееш да си разрушиш илюзорната представа за света, която са ти форматирали, атеизма беше специално насаждан, това е неестествено явление!
juliang:
--- Цитат на: GreenHulk в Август 17, 2016, 05:32:40 pm ---Дреме ти и то как, щото каквото си посееш, това и ще пожънеш, дори да не го знаеш точно от къде ти идва. Но за осъзнаване на знания от минали животи също може да се работи, за който е готов. Щото ако някой е бил комендант на концлагер в минал живот, може да е по-добре за сега да не помни и по един или друг начин да изкупва това, без да му тежи това на съзнанието. Това, че ти не познаваш хора знаещи и Прилагащи, не значи че такива няма. Даже за системата Рейки вече може да има хиляди посветени с втора степен и възможности да лекуват от разстояние, а има и не само за рейки можещи. Когато човек нееднократно се срещне с директно виждащи ясновидци, знаещи неща които няма от къде да ги знаят, извода за случайност би бил много неадекватен! Има такива хора, но дали ще посмееш да си разрушиш илюзорната представа за света, която са ти форматирали, атеизма беше специално насаждан, това е неестествено явление!
--- Край на цитат ---
Давай някой посветен да лекува от разстояние, че съм го закъсал... пък аз обективно ще пиша какъв е резултата от лечението тук :)
А за "форматирането"... векове човечеството е "форматирано" че има някакви по-могъщи сили, които контролират настоящето и бъдещето му. Така че аз имам по-големи основания да твърдя, че твоето мислене е "форматирано" от прекалено ровене във вехти книги.
Нееднократно съм се предлагал в ролята на опитно свинче за всякакви експерименти, публично доказващи наличието (или липсата) на такива възможности у някой. Засега без резултат. Отново призовавам ако ти или някой има идея как достоверно да се докаже такава способност, да направим един или няколко експеримента върху мен. Положителни, отрицателни... някакви въздействия да има, които да са еднозначни - аз съм навит.
Радико:
--- Цитат ---Пак го усукваш нещо...що не говориш направо какво имаш в предвид?
През изминалата седмица 3-4 пъти минах оттам...
--- Край на цитат ---
Ами следващият път като минеш оттам обърни внимание на хубавата градинка с свеж райграс и скоро посадени дръвчета точно преди околовръстното отзад градинката се затваря от сегмента на детелината който е с посока от Ботевградско шосе към Пловдив. Зад градинката се вижда на десетина метра от устоя на моста свода и стените на едно тунелче под околовръстното. Южната стена на тунелчето се вижда по добре даже добре се виждат графитите с които е изрисувана. Като минеш следващият път отмини околовръстното погледни назад и разгледай изхода на тунелчето. А да не се заблуждавай от това че използвам думата "тунелче" тунелче е защото няма как да е по дълго от 45 м. толкова е ширината на пътя отготе му. иначе височината на свода на входа на "тунелчето" е между 5 и 6 метра. Премного любопитно ми е колко ли е височината на свода на изхода на "тунелчето" Аз не успях да разбера защото там където трябва да е,
от другата страна на околовръстното изхода го няма. А сега де кой открадна изхода на тунела. И напоследък взех да се питам това дали не е тунел към друго измерение.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия