Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (186/255) > >>

GreenHulk:

--- Цитат на: juliang в Август 17, 2016, 07:08:49 pm ---
Нееднократно съм се предлагал в ролята на опитно свинче за всякакви експерименти, публично доказващи наличието (или липсата) на такива възможности у някой. Засега без резултат. Отново призовавам ако ти или някой има идея как достоверно да се докаже такава способност, да направим един или няколко експеримента върху мен. Положителни, отрицателни... някакви въздействия да има, които да са еднозначни - аз съм навит.

--- Край на цитат ---

Да те пратя при една моя позната ясновидка, при която се записват с месеци напред и даже и депутати са ходили...
Но дали ти стиска...

juliang:

--- Цитат на: GreenHulk в Август 17, 2016, 10:25:02 pm ---Да те пратя при една моя позната ясновидка, при която се записват с месеци напред и даже и депутати са ходили...
Но дали ти стиска...

--- Край на цитат ---

Вероятно ще ме изгони, защото съм прям човек и едва ли ще й спестя какво мисля за нея. А и що ли си мисля че няма да ме допусна с видеокамера на "сеанса"... :)

GreenHulk:

--- Цитат на: juliang в Август 17, 2016, 10:28:52 pm ---Вероятно ще ме изгони, защото съм прям човек и едва ли ще й спестя какво мисля за нея. А и що ли си мисля че няма да ме допусна с видеокамера на "сеанса"... :)

--- Край на цитат ---
От възпитание може да си стоиш и да слушаш какво ще ти каже. Току виж те изненада... ;D

kall:

--- Цитат на: Радико в Август 17, 2016, 07:14:56 pm --- И напоследък взех да се питам това дали не е тунел към друго измерение.   

--- Край на цитат ---
Знам го тоя тунел, това вероятно е някакво отводнително съоръжение.

juliang:
https://www.facebook.com/100010596698770/videos/286980984998456/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия