Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (183/255) > >>

GreenHulk:

--- Цитат на: atos в Август 15, 2016, 10:51:17 pm ---Това значи, че ние-българите сме "кармично помазани" ли?

--- Край на цитат ---

По-добре без колонии определено. Някои страни ще потънат, България ще бъде запазена.
Славянството има мисия, а това касае и българите, въпреки че не сме само славяни.

Радико:
Хълк имам чувството, че нещата които казваш са малко преекспонирани То че има много неща които са силно вероятни в думите ти има.
Примерно:

--- Цитат ---В процеса ще имат влияние и огромни планетарни катаклизми, от които населението на Земята силно ще намалее.
--- Край на цитат ---
Сигурен съм, че сега Юлиян или някой друг песимистичен реалист ще каже че това са недоказуеми пълни глупости, но защо управляващите се готвят да ги посрещнат тези събития и при това старателно се стремят да увеличат шанса си за оцеляване.

GreenHulk:

--- Цитат на: Радико в Август 15, 2016, 11:29:52 pm ---
Примерно:Сигурен съм, че сега Юлиян или някой друг песимистичен реалист ще каже че това са недоказуеми пълни глупости, но защо управляващите се готвят да ги посрещнат тези събития и при това старателно се стремят да увеличат шанса си за оцеляване.

--- Край на цитат ---
Не са преекспонирани, имам данни...

- щом още преди около 10 г. (и повече) тогавашния министър на извънредните ситуации на една обсъждана в друга тема страна на ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ коментира в смисъл, че поради наличието на голяма морска граница вече се има предвид повдигането на нивото на световния океан!...
- Известния йога гуру Сай Баба е казал на едни гъркини да запазят образци от гръцката култура - в България...

--- Цитат ---Европа ще бъде изменена. Там, на Средиземно море, Гърция, ниските места ще бъдат под морето. Ниските места на Западна Европа ще бъдат под морето. И българинът тогава няма да носи калпак, англичанинът няма да бъде англичанин. Ще имате една нова раса, едни хора не като сегашните, но като ги погледнете, светли ще бъдат при сегашните. Но тогава какво трябва да се прави? То е един път, който трябва да се изяви сегашното човечество. То е един път от 2100 години. Те са два дни и няколко часа. В съзнанието на тези велики същества, които управляват сегашните събития в света, тези 2100 години са като два дни и няколко часа, около два часа или около час и нещо. Два дни и един час, това не е много нещо. Писанието казва: “Тисящи години пред Бога са като ден.” 

Та и вие искате да знаете кога ще се оправи светът. След 2100 години. Така го кажете. Аз разбирам всякога, когато съм говорил, че след десет години, под десет аз разбирам едно божествено число, което включва подсъзнанието и свръхсъзнанието. Ако ние искаме, още сега Царството Божие може да дойде. За някои хора, които искат, може да дойде. Но след 2100 години на земята ще има ред и порядък, земята ще се измени и във всяко едно отношение, климатическо, органическо. Земята в пространството наближава вече да дойде в съприкосновение с една нова Слънчева система, която ще упражни грамадно влияние върху цялата наша Слънчева система. Може би след 2100 години светлината на месечината ще се измени, няма да бъде светла като сега, но малко синкава. След 2100 години на месечината ще има растителност. Това са пророчески работи

Петър Дънов, неделна беседа  от 6 ноември 1932 г.
--- Край на цитат ---

Радико:
Понеже много хора сигурно си мислят, че пиша глупости ще представя на вниманието им един интересен факт, е поне на тези които живеят в София или идват често насам. Когато излизате от София в посока Варна и стигнете околовръстното намалете малко скоростта и погледнете внимателно в дясно и напред.  После минете под околовръстното, намалете отново и погледнете вдясно и назад. А сега намерете седемте разлики в картинките. Е, забавлявайте се.

Радико:
Отговор #908 Изобщо не е в противоречие с долните цитати от правилата на форума нали така.

http://mazeto.net/index.php/topic,8592.0.html

--- Цитат ---8. Придържайте се възможно най-близо до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана.
--- Край на цитат ---

--- Цитат ---11. Уважавайте и ценете труда и времето на другите участници във форума. Забранени са всякакви обидни думи, преки характеристики/квалификации/обиди/заплахи, интригантство. Забранено е всякакво поведение, провокиращо конфликти и повишаване на напрежението.
--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия