Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
Радико:
--- Цитат ---Ако не си си поставял този въпрос, никой няма да те съди, не се бой!
Просто кажи - не ми е хрумвало да го осмислям и...толкоз!
--- Край на цитат ---
Много много къса памет Ще си променя профила отново белким се сетиш колко са жалките опитите на всяка цена да ме накараш да кажа нещо подобно на това в горния цитат. Проблема е че ако не съм мислил по някоя тема просто не пиша по нея.
Аtos:
--- Цитат на: Радико в Август 14, 2016, 11:46:27 pm ---Много много къса памет Ще си променя профила отново белким се сетиш колко са жалките опитите на всяка цена да ме накараш да кажа нещо подобно на това в горния цитат. Проблема е че ако не съм мислил по някоя тема просто не пиша по нея.
--- Край на цитат ---
Не бе, просто те питаме ти какво мислиш?
Никой не те кара да кажеш нещо точно определено, след като си го мислил...ми...кажи го, няма да ни опръскаш:)
Не анализи от социолози, не статистики...СОБСТВЕНА МИСЪЛ?
GreenHulk:
За който не се е сетил, някои неща специално са направени/организирани, а не че не може по друг начин. Всичко това се заплаща, включително и колониалното черпене на ресурси на едни страни от други-> кармата трябва да бъде изплатена. Може би и с "джихад".
Аtos:
Това значи, че ние-българите сме "кармично помазани" ли?
Радико:
--- Цитат ---Не анализи от социолози, не статистики...СОБСТВЕНА МИСЪЛ?
--- Край на цитат ---
Всичко написано по въпроса са си лично мой изводи. Ако има съвпадение с анализи на други хора то това си е съвпадение. Тези неща не може да се определят като патент на един човек и край. Освен това не претендирам това което съм написал да е единствената и цялата истина. Понеже задавате с plcsoft уж един и същи въпрос по изключително противоречив начин, за това и отговорите изглеждат неясни. Хеле пък твоя "въпрос" който ако се анализира още малко ще стигнем че всъщност питаш: Какъв е отговора на вечния въпрос за живота, вселената и за всичко.
Ами Дъглас Адамс го е казал доста преди аз да започна да се питам изобщо за тези неща:
Отговора е "42"
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия