Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
Радико:
Да са живи и здрави да лаят и двамата, той кервана си върви по пътя.
plcsoft:
--- Цитат на: Радико в Август 10, 2016, 09:18:53 pm ---Значи според мен ще можеш да си отговориш и сам на въпросите си ако успееш да приложиш това което йогите наричат разширяване на съзнанието. Ако успееш да видиш и минало и настояще едновременно и освен това не само за една единствена група хора. На практика част от нещата вече съм ги казал в постовете "посветени" на Виктор Орбан малко по нагоре. Предстой власта да мине от една класа в друга На такова нещо обикновено му викат революция. Заради френската е била измислена гилотината и са били обезглавени, не помня колко стотин хиляди човека. Мисля, че трябва да сме много благодарни дори и ако само това се избегне. А за хората от оловноцинковия и от други подобни места, ами директното заробване вече е заменено със изкушаване което означава, че тези хора са имали възможността да избират нали. Могли са да всемат кредит могли са и да не го вземат. Приеми го така:
или имаш волята да стискаш, да се лишаваш малко сам и да си осигуриш "жилище примерно" сам или плащаш на някого "под формата на лихви" който да те контролира да не харчиш много и да ти помогне да се сдобиеш с жилище.
Сега можеш и да си го построиш сам камък по камък за около половин живот примерно. варианти много, но ако 8 часа работиш някаква не много тежка работа и после още 5-6 работиш като вол на собственият си строеж дали ще си по малко уморен от посочените от теб работници. А тези за които говориш стават все по малко и по малко. Същите обаче ако им кажеш:
Много е тежка работата в този завод затваряме го и ще направим нов напълно роботизиран.
Сещаш ли се какви ще са им реакциите. Моментално пристига някой като Орбан или Сидеров и крещи ето виждате ли ще ви затворят завода ще ви вземат хляба вдигайте се на протести. и всички ще скочат и ще бранят робските си вериги. Е те на това му викам парадокс. Не на действията на политика на действията на хората дето плюят мизерния живот пък като опиташ да им го смениш скачат на бой чак. Парадокс.
--- Край на цитат ---
:).......... от прочетеното стигам до извода че, главният въпрос "Защо" си остава без отговор!? А аз това питах! Ако искаш да ти го формулирам отново!? :) :)
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Август 11, 2016, 12:33:08 am ---Да са живи и здрави да лаят и двамата, той кервана си върви по пътя.
--- Край на цитат ---
Лошото е, че те лаят защото кервана върви към пропастта, но в тоя керван тъпаците и заблудените са толкова много, че дори не чуват лая, които иска да им спаси живота.
Накрая, понеже в кервана има и такива дето чуват лая, ще направят така, че ще изритат с шутове и юмруци тъпаците, дето ги карат към пропастта с лозунгите на европейските ценности и демокрацията. Ще дойде това време, чакам го с нетърпение. Главата на дръвника ще има тогава, дупе да им е яко. И тогава ще чувам само скимтене и извинение.
EDM electronics:
Попадна ми една интересна статия, не мога да не я споделя: http://bradva.bg/bg/article/article-90246#.V6wxwCiLQdU
Тя показва обаче само една малка част от геноцида, който са извършили англичаните. В Индия англичаните са избили над 30 мил. Същите тези агресивни, надменни и подли колонизатори, се боготворят от много българи, които раболепничат за нищо, само защото ги е обхванал Стокхолмския синдром и искат да са модерни, корекомски пичове, и защото генетиката им, която са им предали техните деди, вероятно предатели и мишки от българската история, ги боготворят и си мислят, че ще им помогнат да си вдигнат стандарта на живот и те ще заживеят, като тях - своите господари, които при първа отдадена им възможност, ще им теглят балтията. :D
Реалността обаче е друга. Те отиват в центъра на своята митрополия - Западна Европа и се предават в доброволно робство. Берат им ягодите по полето, лъжат ги, не им плащат, режат им от парите, eб@т жените им пред очите им и живеят в каравани. Мият им чиниите, лъскат им обувките и им търкат кенефите :D - ах, ах, ах...колко унизително. На какви неща са способни раболепниците за пари, да се подложат на всякакви унижения, дори и задниците им да целуват. :D
Много са ми интересни тия "пичове", като се главозамаят от европейските ценности и като започнат да се превземат по посока гей-толерантност :D. Просят си го някой да им го натърка или бръкне отзад, да им стане и на тях либерално. Но ще стане, ще стане и това. Само нека имат още малко търпение.
Много са ми интересни и ония, които уж харесват сатуквото в държавата и липсата на какъвто и да било суверинитет, не различавайки истинската демокрация от брюкселската диктатура, как се двоумят дали да напуснат държавата и да си търсят късмета и парите на друго място. Хааааааа..хаа ;D Уж държавата се управлява по най-правилния начин, а те искат да напускат потъващия кораб - мишки!
Може, може...отивайте, те ви чакат, но когато и там стане зле, както аз очаквам, чудя се каква ще е следващата дестинация - вероятно полет в открития космос. :D ;D :D
Надявам се никой да не е познал себе си в описанието? ;D :D ;D
fantom4e:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 11, 2016, 11:24:01 am ---Попадна ми една интересна статия, не мога да не я споделя: http://bradva.bg/bg/article/article-90246#.V6wxwCiLQdU
--- Край на цитат ---
Toва че цитираш този сайт показва само нивото ти, за другите глупости, няма да си губя врмето да коментирам...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия