Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (158/255) > >>

Аtos:
Dedo pop, вехтият е 40-ти набор...едва ли:)
Това, което е имало смисъл някога е нормално сега да изглежда безсмислено...
Ако посетиш някои села в Ломско или Видинско, ще се запиташ - на кой пък някога и как му е хрумнало да строи тук училища?
Та...за това говорех в общ план...

edin:

--- Цитат на: atos в Юли 19, 2016, 09:19:40 pm ---
Цел?
Намаляване на популацията?

--- Край на цитат ---

Много са целите, но крайната е смяна на планетарния модел на инкарниране.

Аtos:

--- Цитат на: edin в Юли 19, 2016, 09:55:25 pm ---Много са целите, но крайната е смяна на планетарния модел на инкарниране.

--- Край на цитат ---
Чрез проповеди към педерастия?
Извинявай, аз съм тотално разкрепостен, но дори за мен това звучи налудничаво...?!?

edin:
Знам, ама не съм виновен за това.

Радико:
Егати и логиката.
То според писаното по горе излиза, че преди руският цар Петър първи да измисли наборната военна служба по света не е имало мъже, само женчовци и педали.
Интересното е, че и онзи от любов и уважение към когото бяха изтрити моите предишни постове, той също попада под ударите на тази логика защото също не е минал през военна служба.
Да atos ти го каза: Алеко Константинов е бил женчо и педал както и още един куп български възрожденци със голямо съжаление към това число трябва да добавя и Левски, е освен ако не смятате легията на Раковски за военна служба.
Жалки сте жалки няколко човека тука. Още през римско време е имало такива като вас дето са плюели по новото и са оплаквали старото дето си е отишло и тия деца не ставали за нищо и ще затрият света. и така вече 2000 години. Пък света нещо неще да се затрие. даже ми се струва, че живеем по добре от колкото през римско време.
някой модератор да вземе да изтрие всички тези ретроградни писания че са срам за форума.       

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия