Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (157/255) > >>

edin:
Не знаех, че казармата, лекува хомосексуализъм.  ;D
Смешно е, да. Служих във вътрешни войски. По едно време, докараха от София, един ефрейтор, дето го опънали старите и да не завторят, та при нас хетеросексуалните   ;D

Аtos:

--- Цитат на: edin в Юли 19, 2016, 06:58:43 pm ---Не знаех, че казармата, лекува хомосексуализъм.  ;D
Смешно е, да. Служих във вътрешни войски. По едно време, докараха от София, един ефрейтор, дето го опънали старите и да не завторят, та при нас хетеросексуалните   ;D

--- Край на цитат ---

edin, не говорим за "лекуване", а за ПОКЛОННИЧЕСТВО!
Голяма е разликата!
Един гей е...сбъркан генетично индивид, лечение няма - женска психика в мъжко тяло.
Нека си има гейове, хиляди години ги е имало (не ми пречат), но чак в последните 20-30 години се налагат като обществен "шаблон" за подражание...което е отвратително...и деструктивно в популационен, че даже и нравствен контекст!

Dedo pop:
     Значи помниш това "китно' село. Миналата година на път за Царево минах да видя какво е останало...Наблюдавах без да искам как се трошат прозорци от блока до КПП то.
И трошача не беше циганин...Иначе - безсмислено поделение на безмислено място. От Селкия баир до границата са 5км. Турците можеха да ни стрелят с минохвъргачки.Не говоря за по сериозни оръжия.Доброволен дисцип.НО социалистическата държава имаше нужда от такива места за да може да те заплашват- Ако не слушаш-Звездец,Марица Грудово,Елхово.Всичко се крепеше на страха и лъжата.По  точно- голямата и малка правда според бай тошо.
     Кои години си живял там? Може да се окаже че с баща ти сме си пили ракията.

edin:

--- Цитат на: atos в Юли 19, 2016, 07:04:08 pm ---edin, не говорим за "лекуване", а за ПОКЛОННИЧЕСТВО!
Голяма е разликата!
Един гей е...сбъркан генетично индивид, лечение няма - женска психика в мъжко тяло.
Нека си има гейове, хиляди години ги е имало (не ми пречат), но чак в последните 20-30 години се налагат като обществен "шаблон" за подражание...което е отвратително...и деструктивно в популационен, че даже и нравствен контекст!

--- Край на цитат ---

Ако момче бъде изнасилено до 15 годишна възраст, става хомо. Не е само генетично, затова и с хомеопатия се лекува. Нека не забравяме, че сме две половини. Мъжка и женска, ляво и дясно полукълбо. Проблемът идва от дисбаланса. Нарича се перверзия. Изобщо това е обширна тема и няма смисъл да я дъвчем тука. Иначе и на мен не ми пречат хомотата, но ми пречи конспиративната практика, за разделянето на обществото, чрез натрапване на хомо ценности. Да, това е с цел поредното разделение и идеята е на шибаните евреи ционисти. Факт. Факт е и че същите са създатели и на християнството и исляма и на комунизма и на капитализма и т.н.т. Изобщо картинката е много по-шарена, отколкото изглежда.
Принцип номер едно на ционистите е, създай и двата лагера и така ще имаш пълен контрол над обществата, чрез противопоставяне на ценности.

Аtos:
edin е, точно!
За това говоря...
Първото не е задължително, но е много вероятно...
Генетично обусловените са "по-лесни за разбиране"... че и за толериране.
Другите са проблемът - може чрез насилие, може чрез втълпяване на "ценностна система"...
Израждане (психично) като краен ефект!
Цел?
Намаляване на популацията?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия