Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (112/255) > >>

Радико:
 EDM electronics
Мисля си, че си в голяма грешка по повечето от изловените от теб привидни обстоятелства.
Не отчиташ най важният факт, а именно, че хората който дърпат конците в така омразната ти Америка и тези дето дърпат конците в любимата ти Русия са буквално ПЪРВИ БРАТОВЧЕДИ
Да хабиш енергия и нерви по футболни мачове е далече по интелектуално занимание от това да влагаш страст в действията на световните политици. Не им вярвай манипулират те по отдавна познатият начин от американските филми.  Едните играят доброто ченге другите лошото ченге. За теб руснаците са доброто ченге за друг американците или Меркел. Просто ти си във фенклуиба на ЦСКА другите в Манчестер Юнайтед. И какво от това като резултата на мача се решава на сбирката на ФИФА кадето всички """ВРАГОВЕ""" лочат 12 годишно уиски заедно на една маса. Е поне имаш емоции и не ти е скучен живота. Тя жена ми пък по същия начин се вживява в индийските и турски сериали, Нали сега те са на мода.
Освен да ти пожелая приятни тръпки и висок адреналин с новите изцепки на политиците друго не се сещам.       

nizo:
Което е тъй, тъй си е, Радико!  ;D

GMG:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 03, 2015, 07:05:49 pm --- И това не са само приказки и документи, а и дела. В момента са струпали 100 000 армия по югоизточния фронт с Донбас и Луганск, които пък са противопоставили 50 000 армия.

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 03, 2015, 07:53:08 pm --- изключително тъпото ти мнение. Камо ли за мишката дето се изказва след теб.

--- Край на цитат ---
   Ти кога се завърна от Донбас бе приятелю ЕДМ?
Та знаеш и числеността на армията даже :D
Може би и знаеш бройката на хомосексуалистите в тази армия... :o

Не, нямаш никакво право да обиждаш или злорадстваш по адрес на колеги,
само защото ей-така си прочел в нета нещо и си се хванал или търсил
повод да избиеш нервата...
  Имам роднини там, но не искам да обсъждам просто в тази тема ;)
По дяволите, знам какво пиша  8)

Ksurnev:
2050г. в Германия
Двама полицаи спират някакъв нарушител. Единия му проверява документите и вика на другия:
- Али, ела да видиш какво странно име има този - казва се Вагнер.

EDM electronics:

--- Цитат на: GMG в Септември 03, 2015, 08:47:53 pm ---   Ти кога се завърна от Донбас бе приятелю ЕДМ?
Та знаеш и числеността на армията даже :D
По дяволите, знам какво пиша  8)

--- Край на цитат ---

GMG , докато си пил тази вечер поредната си ежедневна алкохолна порция, аз пробягах поредните си ежедневни 10 км. Схващаш ли каква е разликата между мен и теб и защо мислим различно по фундаментални въпроси?  :D

Да не говорим за оня дето търсил да се напуши с марихуана и се опитва да се прави на компетентен.

GMG , не ми се хаби много усилие за теб, че и ти си от оная горната категория, за които не хвърлям и 5 ст., но ще направя изключение - компромисен опит:

Чета много и уча много. Та така през целия живот. Данните за войските са от различни новинарски агенции. Трябва да си доста "умен", за да си помислиш, че съм ходил до Донбас и лично съм преброил пред строя украинската войска. Давам това обяснение, като за малоумници. Ама на такива въпроси, такива отговори...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия