Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
Ksurnev:
Разсъждавайки логично, човек няма как да си обясни постъпката на US, освен със сплашването на някого.
Въпросът е точно кого е трябвало да плашат. Японците по това време са "взели-дали" вече, Германия я няма, остават СССР и Китай. Китай е бил разделен на два лагера, които леко воювали помежду си, и не са имали ресурса да влезнат в Япония и да я покорят. Остана СССР, който е имал този ресурс с изключение на по-малкото кораби. Това, за съветските военачалници не вярвам да е било пречка. И какво стана????
Отговора е ясен, както е ясна и сегашната директива за разполагане на модернизирани ядрени бомби в Европа и Турция.
Част от бомбите вече са в Германия!!!, където ядрените централи са спрени и забранени за експлоатация.
Германците протестират вече, ама кой ще ги чуе!!!
"ТАКА Е ТО"
plcsoft
Поставяш всички под общ знаменател, а не смееш да се покажеш. Че какъв мужик си, от тези дето знаят че Конфуций е казал: "Накъдето и да се обърнеш Г ти е отзад" , така ли е или не?
Бил наблюдател, ама дава оценки...
Радико:
Колеги политиката е изключително развращаващ фактор не и се поддавайте.
Мисля, че покрай историческите страсти пропускаме някои факти от настоящето:
http://dnes.dir.bg/news/terorizam-jamia-sauditska-arabia-jihad-islyamska-darzhava-19725919?nt=10
Въпреки, че знам колко е грозно не устоях да не позлорадствам няколко секунди. Да ме прости господ това са невинни хора, но точно японска е поговорката актуална в този момент:
Който посее ветрове ще пожъне бури.
Аtos:
EDM electronics, plcsoft, не смогвам да ви поправя правописните грешки!
Не съм виждал по-безсмислено запъване (не е даже и спор) от двама, които споделят сходни възгледи!
Заключвам темата за известно време до самоизясняване на концепциите и целите на пишещите и до охлаждане на страстите!
getca:
„Булгартабак“ – контрабанда на цигари към терористични организации и пране на европейски пари
Чрез сложна плетеница от офшорки и фондации, регистрирани в Британските Вирджински Острови и в Лихтенщайн, активите са разпределени между основните играчи: Пеевски, „Пещаците“, и комисионерите: Борисов, Доган и Сталийски, които се крият зад адв. Ангелов
...
EDM electronics:
Пълно лунно затъмнение по нашите медии.
Докато ни надуват ушите с европейски ценности, демокрация, човешки права и несъществуващи икономически растежи, виждаме как Европа "бере плодовете" на същите. Тези им ценности на колониализъм в Африка и подкрепата им за американския колониализъм в Близкия Изток, даде началото на великото преселение на народите от Африка и арабския свят.
И западни и източни специалисти твърдят, че през следващите 10 г., като буйна река ще се преселят голяма част от африканците и арабите в Европа. Ще се подмени коренното население на Европа /бялата раса/. Уютната и богата Европа вече няма да я има. Ще поникнат джамии, ще се наложи чуждата култура и обичаи. Арийците ще се наложи да се изселват в Канада, Русия и др. държави. Интересно ми е какво ще предприеме по въпроса г-жа Меркел - главното гестапо на ЕС?
На другия горещ фронт - Украйна, украинците под давление на своите господари от САЩ, на символичната днешна дата 03.09. - края на Втората световна война, приеха новата военна доктрина - война с Русия. И това не са само приказки и документи, а и дела. В момента са струпали 100 000 армия по югоизточния фронт с Донбас и Луганск, които пък са противопоставили 50 000 армия.
Разбира се тези неща не се коментират от нашите медии, макар и цифрите да са смразяващи. Очаквам, както обикновено САЩ с чужди ръце да започнат невиждана по мащаби война, откакто са се заели да "оправят" целия свят.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия