Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (113/255) > >>

RUS:
През далечната 2008 г. когато започна кризата си казвах -абе какво ме грее че  в САЩ фалирала някаква банка.Ние тука сме в 9 глуха...така че айде споко.Е да ама вярвам всички в страната усетиха кризата и последствията.
В светлината на глобалния свят няма да има незасегнати от един ескалиращ конфликт на база хибридна война.Всички ще са потърпевши без изключения.
По отношение на Украйна и Донбас -достатъчно е човек да следи руски и западни медии за да добие реална представа какво се случва на база анализ на това което се премълчава от едните и другите.А още по-добре е ако  има информация от първа ръка от жители живеещи в района.
Няма по силен и самоотвержен войник от този който защитава страната,семейството и дома си от агресори.
Майданът и преврата в Украйна бяха финансирани от САЩ което официално е признато.За мен властта в Украйна днес е хунта.
По същия начин и сценарии се случи същото с правителството на Орешарски у нас за да дойде на власт послушничкия Бойко Българоубиец който да ни зароби с нови заеми и да ни донатика в блатото на колониалното робство на ограбен народ.Разликата е че  нямаше стрелби,жертви и анархия.Изключение само са тези които се самозапалиха... а те днес са вече забравени покрай потока помия,наглост и безобразие с което ни заливат всеки ден от медиите.
В ход е поредната разрушителна операция срещу Европа от страна на САЩ намерила израз в небивала вълна от емигранти.Няма начин това да остане без последствия.
Казано е - струпаш ли богатства и имане - от крадци няма да се опазиш.Това и се случва днес с така наречените напреднали европейски страни и нации.Голямо преселение на огромни маси от хора няма да е безнаказано за никого.Много велики империи в миналото са рухвали по този начин.
Историческата логика и уроци са неумолими и не подлежат на обжалване или поправителен изпит.

Dedo pop:
 https://www.youtube.com/watch?v=-e00TPb9HmI

moco:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 03, 2015, 09:20:09 pm ---GMG , докато си пил тази вечер поредната си ежедневна алкохолна порция, аз пробягах поредните си ежедневни 10 км. Схващаш ли каква е разликата между мен и теб и защо мислим различно по фундаментални въпроси?  :D

Да не говорим за оня дето търсил да се напуши с марихуана и се опитва да се прави на компетентен.

GMG , не ми се хаби много усилие за теб, че и ти си от оная горната категория, за които не хвърлям и 5 ст., но ще направя изключение - компромисен опит:

Чета много и уча много. Та така през целия живот. Данните за войските са от различни новинарски агенции. Трябва да си доста "умен", за да си помислиш, че съм ходил до Донбас и лично съм преброил пред строя украинската войска. Давам това обяснение, като за малоумници. Ама на такива въпроси, такива отговори...

--- Край на цитат ---
Лично аз не бих отговорил на това, фактите относно Украйна са медийно манипулирани което е факт!

Ksurnev:
Този път ще бъда много груб и циничен.

Плодовете, които бере в момента и Европа, и Русия, и Китай, и половината и повече свят са

ФЪСТЪЧКИТЕ от задника на ЧИЧО ВИ САМ!!!

Ако на админите не им харесва - на лични!

RUS:
За политиците едва ли може да се каже нещо хубаво.Все пак Ksurnev вгледай се в световната история и ще видиш че сме свидетели на началото на края.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия