Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (78/255) > >>

vitan:
GreenHulk, не ми казвай версии, които сме чували. Кажи за гаранта, кой е гаранта?

Или по-добре, като си толкова навътре в окултизъм и езотерика, по-добре разтълкувай думите на Дънов: ... че и едно време мъжете раждали, не само жените. И защо аджеба е станал тоя сакатлък....?

mi68:
Здравейте,
Явно количеството води до качество.
Примерно от детство имам картинно видение, че съм жена и ме гонят турците и влизам в една пещера в Родопите. Тази пещера води до Египет. Тук всичко свършва. Правих опит да определя по карта  входа на пещерата, но не мога, но в пещерата има сили, които разрушават тялото. Това беше повод да осъзная, че съм бил Богомил, после в Азия, после по Индия, Атлант Лемуриец.
За космически превъплъщения не мога да си спомня, но много добре си спомням мириса на тревата в Индия и лековити билки.
Минах през черната дупка и отидох до съседна Вселена. Двете Вселени са във форма на гира или осморка, но може да има схема сфера и по-голяма сфера.
Нещата са огледално симетрични. В нашата вселена заряда е компенсиран и имаме гравитация, в огледалната гравитацията е компенсирана имаме заряд. За това предполагам богомолките натикват души в тела с електромагнетизъм и светлина.
Гледах "костенурките нинджа" имаше сцена подобна. Реших да ползвам високо напрежение и ТТ, оказа се работещ модел.
Ако някой смята, че е попаднал в такъв капан да си представя високо напрежение, просто се пръска капана, може се ползва оксижен.
Копаенето на тунел с лъжица е неработещ модел.
Много се увлякох ще ми дадат "жълта книжка", но лудите оцеляват.   

EDM electronics:
Да вкарам малко темата в релси: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7_%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0

Отровната англо-американска змия /Англия - Глава и САЩ - тяло/ единствена е бомбардирала мирна България от 1941-1944 г. северозападната част на страната, най-вече София. Тази колонизаторска змия е убила около 10 000 българи, все жени и деца. Да си представим само колко са 10 000 българи. Това е един малък град осеян с трупове, деяние на най-големите демократи в света! Разрушила е с бомбите си всичко социално в страната и най-вече София, като болници, училища и църкви. Такава е била целта тогава, такава е и сега, само че с други средства.

В благодарност за този подарък на англо-американците , българските продажници и техните поддръжници - подлизурковци /те си знаят кои са, усещат се и се дразнят на подобни факти от историята ни/ позволиха без бой да ни заробят, колонизират и окупират с военни бази, като същевременно ни разрушиха армията и военната промишленост и приватизираха банковия, застрахователния, енергийния и златодобивния сектор. За капак ни деиндустриализираха, като ни спряха атомните енергийни блокове, за да нямаме конкурентни цени на производството и сега желаят да ни построят техни блокове на цена 2,5 пъти по-висока от онези, които правят в момента Турция и Унгария.

Министърът на отбраната ни пък е назначен от началниците на българското правителство - Посолството на САЩ в БГ, тъй като негови роднини били висши военни от американската армия. Задачата му била България да изтегли заем и с нега да закупи остаряла за скрап американска бойна техника, като така ще се инвестира в американската икономика сумата от 4 милр. долара . заем.

Разбира се българите се радват на демокрацията - колко е хубаво...  :D

vitan:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 04, 2015, 09:24:23 pm ---Разбира се българите се радват на демокрацията - колко е хубаво...  :D
--- Край на цитат ---
С поста си: http://bnr.bg/post/100552396/kalina-androlova-tapotata-kato-chudovishten-problem опитах да дам посока размисъл, но тая тема явно не струва усилията, защото повечето пак зареяха в имагинерното..
Слезте на земята, "преродената ирландска пастирка" президент дори е посмешище за западните министри, президенти и пр.
Пускам още преродени истории, та и mi68 да се възрадва:
http://www.km.ru/joke_day/753195

getca:

--- Цитат на: mi68 в Май 04, 2015, 09:15:07 pm ---Здравейте,
Явно количеството води до качество.
Примерно от детство имам картинно видение, че съм жена и ме гонят турците и влизам в една пещера в Родопите. Тази пещера води до Египет. Тук всичко свършва. Правих опит да определя по карта  входа на пещерата, но не мога, но в пещерата има сили, които разрушават тялото. Това беше повод да осъзная, че съм бил Богомил, после в Азия, после по Индия, Атлант Лемуриец.
За космически превъплъщения не мога да си спомня, но много добре си спомням мириса на тревата в Индия и лековити билки.
Минах през черната дупка та и отидох до съседна Вселена. Двете Вселени са във форма на гира или осморка, но може да има схема сфера и по-голяма сфера.
Нещата са огледално симетрични. В нашата вселена заряда е компенсиран и имаме гравитация, в огледалната гравитацията е компенсирана имаме заряд. За това предполагам богомолките натикват души в тела с електромагнетизъм и светлина.
Гледах "костенурките нинджа" имаше сцена подобна. Реших да ползвам високо напрежение и ТТ, оказа се работещ модел.
Ако някой смята, че е попаднал в такъв капан да си представя високо напрежение, просто се пръска капана, може се ползва оксижен.
Копаенето на тунел с лъжица е неработещ модел.
Много се увлякох ще ми дадат "жълта книжка", но лудите отцеляват.   

--- Край на цитат ---

Буахахахаахахахааааааа, хи-ихихииии-хи...леле, ше се пукна, уахахаааа...скоро не съм се смял тъй, уау !!!!!....

Последното с уголемен шрифт е много вярно, интересното е, че пишещият го осъзнава, хи-ихихиии...оТцеляват - уникално ! Не, цялото писание е у-н-и-к-а-л-н-о, неподражаемо, емблематично, нямам думи просто !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия