Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (77/255) > >>

GreenHulk:
Атосе, има и езотеричен будизъм, както и езотерично христианство,юдаизъм/Кабала, ислям/Суфизъм и др. Там нещата са по-други. Учим се и на земята, и в духовния свят. А някои са си възстановявали спомените за миналите животи. Значи ги има :)

vitan:

--- Цитат на: GreenHulk в Май 04, 2015, 06:27:01 pm ---А някои са си възстановявали спомените за миналите животи.
--- Край на цитат ---
А кой гарантира, че това са техни спомени, а не "наляти" от някого? Никой.

Отнесохте се от темата... Къде почна темата и пак заби в имагинерното без полза. Ако може всяка нишка да се развива на където си искате - само свирнете, но никога не ми правете забележка. И аз обичам висшия пилотаж.

GreenHulk:

--- Цитат на: vitan в Май 04, 2015, 07:19:46 pm ---А кой гарантира, че това са техни спомени, а не "наляти" от някого? Никой.

Отнесохте се от темата... Къде почна темата и пак заби в имагинерното без полза. Ако може всяка нишка да се развива на където си искате - само свирнете, но никога не ми правете забележка. И аз обичам висшия пилотаж.

--- Край на цитат ---
има и техники за спомняне, в бъдеще хората ще имат развит орган за това, за сега това касае предимно напреднали в езотеричното развитие, Но ако някой се интересува, може да се подложи на нехипнотична регресия(връщане)  в минали животи и стават...интересни неща.

Vector:

--- Цитат --- нехипнотична регресия(връщане)  в минали животи и стават...интересни неща.

--- Край на цитат ---
Как става туй нещо?

GreenHulk:

--- Цитат на: Vector в Май 04, 2015, 08:33:00 pm ---Как става туй нещо?

--- Край на цитат ---
Някой трябва да те води/насочва - има нещо като процедура, има някои хора, които го правят и в България. Но по-добре е водача да е с ясновидски способности.
Може да зависи и от човека, но някои са виждали доста неща и ако го преживееш лично, може да е толкова разтърсващо, особено ако има връзка със сегашния живот примерно.
Извинявам се за офтопика, но най-вероятно и политиката има връзка с миналите ни животи и миналата карма на България.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия