Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (57/255) > >>

sheki:
Ще ни помогнат ама друг път ....

EDM electronics:
България е страната на неограничените абсурдни възможности. От мутра, която се занимава с рекет, може човек да се издигне до генерал, кмет на столица, премиер, а може и президент. Разбира се, дори и през ум не ми е минавало, че това не е единствено заслуга на индивида, а не на чужди служби, насаждащи "демокрация", които да речем инвестират в дадения индивид, лансират го в медиите които притежават, плащат му изборната кампания и организират платени протестни митинги, ако набелязания индивид е в опозиция. Още повече, когато тези чужди сили имат печатница за пари, колко му е машината да работи 1-2 мин., за да се случат тези неща.

Ето как нашият премиер "върти топуза и чекне лоста" в геополитически план: http://bulgarian.ruvr.ru/2015_01_24/Blgarski-zapadnoevropejski-i-amerikanski-paradoksi-7614/

Първо се спира "Южен поток" от страна на България, а сега започва строителството му, когато контрагента се е съгласил с изявената позиция и си е избрал друг купувач на газ - Турция. Явно в България правителствата страдат от търговско-политически мазохизъм. Има сделка, само когато има противоречиви насрещни волеизявления, иначе НЕ.  ;D

Но "Южен поток" е бял кахър на фона на започващата война, а България даде ясен знак, че ще участва в нея и започва да оформя фронтовата си линия. Започват да идват пари отвън за "модернизацията" на българската армия. Някой самарянин се е закахърил, че армията ни има нужда. Ще се инвестира в полигона "Ново село", където между впрочем няма ни една българска бойна единица. Ще се инвестира и във военната инфраструктура около Варна, защото там е най-голямата заплаха за България - морската ни граница с Русия. А Русия и "Ислямска държава" е всё равно - по данни на нашите модернизатори на армията ни.

Когато се сдобия с ген. на СЕ няма да обръщам никакво внимание на тези полит. събития, важното е, че повече няма да плащам 30 лв./мес., колкото обикновено ми е сметката. Ще хвърлям занапред цялото си внимание и усилия, за да спестя тези 30 лв. /мес., макар и да съм наясно, че ще ми ги вземат под друг предлог, като данък. Даже и огън да гори около мен, щом имам СЕ няма да ме интересува какво се случва в държавата ми, най-малко кой в какво я въвлича. Няма и да виждам, че за последните 25 г. населението намаля с повече от 2 мил., а пропорцията на останалия бълг. етнос се превърнал в малцинство. Какво от това, че се съсипа и продължава все така енергетиката и промишлеността - голяма работа.

Докато някой върти топуза в търсене на СЕ, друг върти цялата държава, като топуз и я чекне, като лост.

Аtos:
EDM electronics, какви са тия сметки по 30 лв. на месец, бре?
Ти да не си си направил личен комунизъм ;D

А на някой друг (освен на мен) дали му е хрумвало, че въпросната "Ислямска държава" е пълна измишльотина на имащите нужда от перманентен враг?
Ако не измишльотина, то поне е генерирана от тях...?
Кой идиот ще си кръсти толкова малоумно организацията, питам? Освен някой, който е мнооого далеч като разбиране на ислямския фундаментализъм и самото себеусещане на мюсюлманите по принцип?
Не ви ли прилича на евтин, нискобюджетен американски филм, който се опитва да влезе в "бита и мисленето" на балканските нрави (ПРИМЕРНО) ? За американците "Петров", "Петрович" или "Петровски"  звучат по АБСОЛЮТНО ЕДНАКЪВ НАЧИН!
В резултат се получава пълен фарс и излагация, но те не го осъзнават!
Дали някой разбра, какво искам да кажа?

EDM electronics:
atos, скоро даваха масово по дезинформационните централни телевизии още по-евтин и нискобюджетен американски филм.

Ще се сетиш ли?
Филмът се играеше във Франция. Маскирани терористи застрелват журналисти от списание "Шарли Ебдо". Те са с маски, организирани, стрелят професионално, но противно на логиката си забравят документите на местопрестъплението. Ми да, те всички терористи и престъпници днес правят така. Отиваш там, убиваш и си оставяш визитната картичка. Във филма обаче, въпреки, че беше представен, като документален, се видя от камерите, че е направо игрален. Ми те тия камери снимаха всяко тяхно движение бе, явно извънземните са ги задвижили, като се видели, че някой стреля. После, след като узнаха от визитките кои са терористите, тръгнаха да ги гонят. Ми то вече беше ясен края на филма. Въпреки, че обикновено се цели залавянето им, за да се разнищят клетките на "Ал Кайда", за да е по-силен екшъна, всеки уважаваш себе си, мислещ логично човек, вече знаеше края - обезателен разстрел. Никакви свидетели.

Съпътстващи кадри от сценария
Погребване в незнаен гроб и разпиляване в различни посоки - нека всички следи бъдат безвъзвратно загубени.
На следващия ден ново нападение пак от мюсюлманин. После и разстрел на френска полицайка. Това е за гарнитура, да няма никой съмнение, че това се прави от ислямски терористи. Защото само веднъж, един терористичен акт, може да предизвика съмнения, примерно на такива като мен.

Озадачаващи факти
Веднага, непосредствено при стрелбата довтаса на място френския президент, и забележете - без охрана. Ми той от какво да се страхува, к'во като е президент, може да е Рамбо. Явно е бил сигурен, че терористите ще му гарантират живота. Ми така де, те са се ядосали от карикатури, що да стрелят по президент.
Най-озадачаващото. Полицай участвал пряко в разследването се самоубил на следващия ден. Колко неочаквано. Не издържал човека. Разкрил "истинските терористи" с бели лица под маските и решил, че вече няма за какво да живее - теглил си куршума. Така е като разкриеш най-голямото убийство - вече не ти се живее. И накрая - с каква скорост беше организиран маршът в Париж. Обикновено за такива мероприятия, толкова масови се изисква голяма подготовка, иска се време. За кратък срок са били изготвени плакати, огромни моливи-макети, които изискват време и предварителна подготовка, повече от насрочения внезапен протест.

Последици и цели
Масова демонстрация в Париж срещу врага - ислямския тероризъм. Врага вече има ясен образ, такъв какъвто са го предначертали. Голям рев, голямо оплакване от всички световни лидери, които странно бързо се организираха и събраха в Париж. Поканите са се изпращали със скоростта на светлината. Загинали са няколко западни граждани в каузата за изграждането на образ на врага. Борбата иска жертви. Лошото в случая е, че те са невинни.

В същото време
В Нигерия терористичната ислямска терористична организация "Боко харам" избива за един ден над 2 000 души, като ги изгаря с огнехвъргачки. Хиляди овъглени трупове по земята. Как реагира същия този запад на още по-чудовищно престъпление. Ами никак, дори не го споменават. Файда от разлайването на кучета, щото умрели там някакви африканци - йок. Никакви дивиденти за каузата от това няма.

Колокото и някой да не вярва в конспирации, то фактите доста разколебават, а?  ;) Ето ги тук двойните стандарти: 12-13 загинали невинни граждани са по-ценни от 2 000 африканци, предимно жени и деца. В Нигерия никой високопоставен не отиде да марширува на плаца.

А за тока atos, вярно е - 30 лв. /мес. Това се постига с "извънземни технологии" без СЕ.  :D

getca:
Поздравления за позицията, изразена в коментарите ви колеги, EDM и atos. Подкрепям напълно със следната статия и картинките към нея => JE SUIS ДОНБАСС

Не е ли вече време да изразим съпричастност към тия вандалщини, ставащи недалеч от нас. В добавка любимите ни политици  >:( слагат България на предния край на фронта срещу Русия. В най-скоро време руските ракети ше бъдат насочени срещу големите градове и военни бази у нас. Реално ние плащаме за американското безумие САЩ да бъдат властелини на света.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия