Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (56/255) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: edin в Януари 14, 2015, 05:28:36 pm ---Бреее, а аз се чудех, каква е тази странна влакова композиция, която премина на път за Бургас. Като вземем предвид посещението на говедото Кери, явно се готви ново жертвоприношение. Тази година, светът ще заври май.....

--- Край на цитат ---

Не си далече от истината,  edin. "Случайното" посещение на британския външен министър днес и предстоящото посещение утре на секретаря Джон Кери, на който ти направи комплимент, защото той е нещо много повече от едно просто говедо, е свързано преди всичко с подписването на договори, които дават зелена светлина на ГМО продукцията на САЩ в БГ и производството на шистов газ с концесионни договори, в които техни фирми ще ни надупчат плодородната земя, като швейцарско сирене, ще я изтровят безвъзвратно и завинги, както и реките и езерата ни, и ще ни продават вече техния газ взет от нас, като ще плащат по само 1% за концесията, както е със златото. Всичко е единствено и само, да се намали зависимостта на България от руския газ с цел да се спрат всякакви приходи за Русия, нека да фалира най-сетне...

Другото е подкрепата на България за американската политика в горещите военни точки на света.

Maistora52:
Лошо!
Много лошо!
Светлината в "тунела" въобще изчезва!
Започва да ми мирише съвсем ясно на глобален конфликт!
Най-лошото е, че този път ама съвсем никой няма да дойде да ни "освобождава"!
Дреме им на х'американците... нали на тяхна територия има само полицейско "насилие"...
Май единственото място където няма да падат бомби ще е някъде около Патагония и Огнена Земя!

EDM electronics:
Майсторе, много се зарадвах днес, като прочетох, че Джон Кери - толкова високопоставен американски политик ни дойде на крака (какво уважение към нацията ни само), специално за нас, лишавайки се от задачите си, отделяйки от ценното си време, вероятно от филантропия и загриженост, да ни заяви:
"Америка е абсолютно загрижена за развитието на България и сега е дошло време да разшири сътрудничеството. САЩ твърдо стои зад съюзниците си от НАТО."
Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/2015_01_16/Belijat-dom-ne-ostavja-svoite-v-beda-2773/

Вярвам му. Наистина. Аз не съм като него обаче. Обикновено, като ми трябва нещо аз ходя да го търся, а не ме намира нещото. Интересно в този случай обаче не е така. Той идва не да търси нещо, а да дава, да дава. Вече ще спя спокойно, че нещата в държавата ще тръгнат на добре.
Впрочем предстоят още високопоставени визити в близките дни от високопоставени световни лидери - всички те ще помогнат на България по същите причини и начин, както ни помогнаха в навечерието на Втората световна война.

juliang:
Обаче кат стане въпрос за безвизово пътуване до Щатите ... много бързо го хваща амнезията. Третират ни като мексиканците и кубинците - евтина работна ръка и място за продаване на боклуците си.

Брадатия:
Те евтина работна ръка си имат. Ще вдигнат квотата за младежки обучения и стажове. Трябва им мозък без пари. Като видят, че някой има зрънце и му осигуряват веднага условия за развитие. На 5 човека един да е високопродуктивен и си избиват разходите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия