Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
gvg:
За да си политик трябва да си бивш затворник или да си за затвор.Колко политици излезли от затвора заемат ръководни постове и това не се отнася само за България.А колко има следствени но ги пази имунитета и така ще си карат до пенсия а ние чакаме промяна.Тежко ни.
EDM electronics:
Аз мислех да отворя една тема за децата на Донбас. Но мислех, че в този форум само аз мисля така - излъгал съм се за щастие.
Оня ден малкият Ваня на 8 год. от Донбас е загубил двата си крака, двете си ръце и двете очи. Спасен е бил или само торсът. Всеки има деца. Как възприема тази новина? Малкият Ваня ли пречи на ДЕМОНкрацията в Украйна? Чудя се тоя Петро Порошенко как спи спокойно, как милва своето дете, като знае какво е сторил на чуждите. И всичко това от омраза и материализъм, защото голяма част от бизнеса на този олигарх е в Донбас.
Но има и по-страшно. Има и аканъ фашистка партия в Украйна , която се готви да замени Порошенко, да го свали от власт. И това ще стане до 6 месеца. След този срок ще свършат парите в Украйна. Пари им се дават само за въоръжаване, знаете от кой. Тогава ще започне истинската кървава баня. Русия няма да остави Домбас да падне. Земята там ще гори. Братя от двата лагер ще се убиват защото така са поискали неоимпериалистите, тези които българския народ посреща тук ката ден, вместо да ги изхвърлим, като кирливи фесове.
mito_kupona:
В Украйна, са убити над 400 деца от началото на конфликта, това са официални данни. В момента върви война срещу православните християни. Ционистите искат да ни унищожат, за да могат да реализират пъклените си планове за НОВ ЦИОНИСТКИ НЕОФАШИЗЪМ, ЗАЩОТО САМО НАШАТА ВЯРА МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ. Всички разумни хора трябва да се обединим в борбата с настъпващия ционистки неофашизъм и избиването на невинни хора по целия свят. А в Палестина бяха убити за 2 дена 280 деца, пак от същите изроди. Революцията в България и цяла Европа срещу евроатлантическия неофашизъм е неизбежна. ЕС върви към разпад и всичко ще тръгне от Гърция и ще последват и други държави, надявам се и България да се отърве от лапите на евроатлантическите робовладелци и да стане една необвързана и свободна държава, която да гледа интереса на своя народ. ЕС в момента изглежда и е по-репресивен от СССР на времето. Имах уникалния шанс да живея и в двете системи и мога да направя веднага приликите и разликите.
Военната доктрина на САЩ е „контрол над световните ресурси“, което прави САЩ по-опасни за мира, от Германия през 1939г. Какво означава това - Русия притежава 40 процента от световните ресурси и видите ли, ги използва само за благото на руския народ - по думите на унгарския циганин Шорош, а той и тези като него си мислят, че им принадлежат по право, защото са от един „богоизбран етнос“. С две думи ционистката мафия иска да открадне ресурсите на Русия, както направи с много арабски държави и изби милиони невинни хора. За това е войната в Украйна и всички безумни действия на евроатлантическите психопати от третия пол, срещу Русия. Според мен България отново е на грешната страна, но се надявам скоро това да бъде поправено от българския народ, както направиха гърците.
https://www.youtube.com/watch?v=hN38KB_6L7A
GreenHulk:
Дали обаче Калашников/М-16 решават въпросите правилно?
EDM electronics:
Докато търсите СЕ може да ви мобилизират за войната срещу Русия: http://bulgarian.ruvr.ru/2015_01_28/Blgarija-se-gotvi-za-vojna-9101/
Правителството тайно сключва ангажименти към САЩ и НАТО. България твърдо заема страна в чужд конфликт и е готова да докаже предаността си към своя колонизатор - САЩ, като принесе в жертва част от народа си. Аз лично не вярвам Бойко Борисов да грабне пушката и да иде на първа бойна линия.
Някой да знае за какво идваха у нас държавният секретар на САЩ и генералния секретар на НАТО, за какво си говориха?
По нашите телевизии е пълно лунно затъмнение и цензура. Зная, че не ви се коментират политически въпроси, но ако още по-усилено търсите СЕ има вероятност да се скриете от проблема, който други са ви създали, неосъзнавайки го.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия