Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
EDM electronics:
Не си фен на КГБ, но говориш като член на ЦРУ. Я се запознай с историята от къде идва името У-краина, у края на кое и кога?
После виж кога се е създала тази държава и от какви етноси. Виж що е туй Киевска рус и т.н.
Коментарите дет си постнал от незнай къде не са твой, ама не се разбира чии са. Не са и мои. То всеки има мнение по даден въпрос и трябва ли да ни занимаваш с него? Никакви аргументи. Не ти се коментира, пък ни занимаваш.
А пък Крим, да бил е винаги руски, а украинците го получават като подарък от Никита Хрушчов. Ама не ти се коментира, да не кажеш някоя глупост. А за Кримската война чувал ли си, а? Коя я е водил с турците, украинците?
Ето какво правят украинците със собствения си народ: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_12_15/OON-Batalonite-na-Kiev-sistemno-narushavat-pravata-na-choveka-3350/
piton2012, трябва да знаеш, че не всеки е с робска психика и е готов да стане западна партенка или подлога. Има хора за които парите не са най-важното нещо в тоя живот.
piton2012:
Браво EDM. Маалко по-нагоре съм ти написал именно това. След като не съм от КГБ, трябва да съм от ЦРУ ли? Не се пали. На мен ми е все тази. Не ме чети по диагонал. Май съм писал и за името на Украйна. Но... май чукча писател, а не читател. Руски бил. Ти да не си руснак? Май пак някой краде Българската История. Жалко е, ако това го правим и ние. Няма да ти обяснявам кога и защо? Не си малък. Чети ако желаеш. И какво за Киевска Рус знаеш ти? Че помогнаха на Византия да ни превземе. Или това не го пишеше в татовите учебници? Ама и това съм го писал и пак си го пропуснал. Поразрови се. Виж кой е тогавашният княз. Българин, ама малко от твоята партия. От продажническата Борисова рода. И като толкова много ги знаеш нещата, знаеш ли кой е Садък паша. Онзи дето беше по вашият край. Край Сливен. Защо беше там и какво правеше? Кои са роднините му и какво направиха? Ако незнаеш питай Путин. Той знае всичко. Обама също. А и Бойко.
Горните цитати за които питаше са от коментарите под речта от линка.
Maistora52:
На мен тая история с Руска и Украинска територия много ми прилича на историята с Българска и Македонска територия.
А е толкова просто - ВСИЧКИ ЕДИН НА ДРУГ СМЕ СИ РОДНИНИ!
Михаил Кузмов:
Дека си р,ъгнал веее !! Майстореее ? Че тя и луната произлиза от Македония ! Проверили са !
;D ;D ;D
piton2012:
Майсторе, има доста истина в това което казваш. Но аз винаги държа на българското. А къде е то в случая. Никой не споменава българи, та , ако ще и прабългари и т.н. И ако кажеш руснаци и украинци са българи, то тогава нещата придобиват малко по-истински смисъл. Иначе те си знаят , чичко Ленин им даде азбука и сам Христос ги покръсти. Паралела с "макетата" мисля, че е виден.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия