Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (50/255) > >>

dymelsoft:
То и Петро Порошенко е българин :). Българите сме навсякъде и в крайна сметка никъде. Само от патенти на българските изобретатели и откриватели реализирали се в чужди държави за съжаление бихме могли да издържаме цялата нация :) ... заедно с малцинствата  :P. Светът е длъжен на България, но България няма да получи нищо, докато не си го поиска, и не казвайте, че няма как. Истината е, че сегашните политици за нищо не стават. Национални предатели държани с компромати от чужди разведки и изпълняващи под диктовка, каквото им се нареди. Не ме интересува нито Русия, нито Украйна нито която и да е държава, мен ме интересува само и единствено България, затова съм тук и правя каквото мога. Време е да спрем да се оплакваме, ВСИЧКО зависи от нас. Със здраве !

EDM electronics:
Питоне, викаш не си фен на КГБ, не си и от ЦРУ, ама чудя се, да не си от ония, дето четат от Акашиевите записи, та знаеш аз от кой край съм, пък и колко съм малък.

Не че ги обичаш тия, ама то и твоето не е същото...

Във форума съм от създаването му. Единствено знам собственика му от кой край е, другите не ги зная, още повече, ако пък не съм контактувал с тях лично. Любопитството е характерно за Пепетата - пепелянките, а не за питоните. И да знаеш, да не ходиш да питаш тук-там из форума, от кайнака: Не симпатизирам на никоя партия и религия, аз имам свои политически възгледи и вярвания. Не членувам и никога не съм членувал в партия. Не е необходимо и да гадаеш.

dymelsoft, вярно е, че нашите политици са продажни, но и да не бяха такива, пак нямаше да се оправим. Защо? Ами защото членството ни в Евроатлантическите структури ни коства преди всичко суверенитета - политически и икономически. Наказаха ни да нямаме армия (като държава загубила WW2), т.е. никой не "пита" държава, която няма армия. После, най-главния икономически лост - банките са в чужди ръце. С този лост се предизвикват кризи, инфлация и др. Айде стига, че мога да говоря много по темата...пък файда - йок...
Демек, за мен хала в държавата е най-вече вносен - от зАПАД.

Ето доказателство. Какво стана с курса на външна политика за "Южен поток" на Германия и нашия по заповед на Германия :D: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_12_15/Germanija-zastava-zad-Blgarija-za-razreshavaneto-na-situacijata-okolo-JUzhen-potok-2336/

dymelsoft:
EDM electronics само едно уточнение, всички тези неща които изброяваш са ми ясни и пак се случиха с помощта на нашите продажни политици. Членство в каквито и да било евро....  НАТО и сякакви други структури все пак е гласувано от така наречените "НАРОДНИ" представители нали. А те какви са ? За разлика от тъпите Украинци които си сложиха на ръководни държавни постове чужденци, нашите нали са българи ужким. Така че нашия суверенитет, икономически и политически никой не ни го е взел. Ние сами си го дадохме, за да получим какво ? Едно голямо нищо! Аааа обърках  :P не е за нищо,  все пак имаме потупване по рамото на БОКО в Брюксел. Трябва да го обявим за национален празник :)

juliang:
Аз се чудя за какво ни е армия... Половината, че и повече от българите бленуват да бъдем окупирани от ... абе от когото и да е. 51-ви щат, 16-та република, 27-ми швейцарски кантон, не-знам-си-коя германска област - все тая. Защото ще имаме най-накрая правила. Ще има върховенство на закона, чрез което всичките тия държави са постигнали просперитет.
Обаче ... както забелязвате никой не ни иска. На България е отредена функцията на изолатор, на гето. Тук ще остават всички бежанци дет напират от изтока. Ще ни връщат и циганите. Ще ни държат на границата на оцеляването, като ни пускат някое евро колко да не умрем, но няма да ни позволяват да "си вдигаме главата много-много над водата".
Сори, това е истината ... колкото и да е тъжна.

Аtos:
juliang, не че ни трябва армия, това, че нямаме е просто показател - признак за положението...
Иначе- да, не случихме на поробител през миналото си...
А че никой не ни иска - то е ясно...кой ще иска "депо за отпадъци" в каквото са ни превърнали?
Спомняте ли си когато всяка европейска държава бе олицетворена с някакъв символ?
Е, нашата я бяха изтипосали европейците като тоалетна чиния, какво повече да говорим?
Самата арогантност е потресаваща в случая, не друго!
Въпросът е дали нашите политици са наистина тъпи и не схващат идеята на Европа за нас или са продажни копелета всичките? А може и микс от двете?
Според мен всеки политик преди встъпване в длъжност трябва да минава психотест за проверка на ценностната система!
А преди да се издигне кандидатурата му изобщо -  тест за интелигентност...IQ поне 120, иначе за къде сме?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия