Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (48/255) > >>

piton2012:
   Това ни е слабостта. "Сегашните мутри", "предишните мутри" ,"сегашните платени", предишните платени". Моите са добрите, твоите са бандитите. Защо, ако не си от Левски, трябва да си от ЦСКА? Защо не се вижда, че всички са еднакво смешни . Но те поне знаят защо. Ами ние? Това исках да кажа и на EDM, но при споменаване на нещо против Русия, ме превръщат веднага в защитник на "другата Русия" -Америка. Нямаме националност. Слаби сме, малки сме, но това не трябва да означава, че сме никои. Майсторе52, извинявай, ще отворя тема "История" в най-скоро време (за да не ме ругаеш много, ще ти се подмажа с този магнит, с който ще живееш 100-120 г www.youtube.com/watch?v=UPdDer4bSCU), ако някой не пожелае да го направи преди мен. Малко е жалко, че надписът "Съединението прави силата" стои там от времето на може би най-успешният ни държавник, който ...не е българин. Обаче е по-българин от всичките сегашни продажници. Въпреки протестите на Великите сили, а и на всички останали Александър Батенберг обединява Източна Румелия и Княжество България. Сега може русофилите да кажат, да той е велик княз, защото е племенник на Александър II- Цар Освободител (1). За русофобите остава утехата, че е син на германски принц и полска графиня. Мисълта ми обаче беше, че всички ние въпреки управниците, можем да бъдем независими, поне духовно...за сега.
   Иначе днес никой не написа за Спиридон. Според някакви еврейско-римски  измислици днес е денят на този светия. А може би трябва да бъде и национален празник. Празникът на нашите управляващи. Когато през 1944г Гешев /всички сте чували за него/ напуска България, той отправя закана "ще унищожа всичко свястно в тази страна и ще оставя само кондурджийте да ви управляват". Спиридон се смята за закрилник на тези кондурджии /обущари/ и шивачите.

(1) За съжаление на всички русофили които смятат, че Александър II се нарича Цар Освободител, защото ни е освободил, ще кажа, че носи това име от 1861 г.  защото освобождава крепостните селяни.

Maistora52:
Питоне, горния линк е към една древна унгарска поп-група: Neoton Familia изпълняваща песничката Halley.
Не разбрах каква е релацията й с някакъв магнит!?
Иначе тема за история може да пуснеш на съответното място. Няма лошо. Аз съм "за" многообразие и сериозно много-темие на Форума - особено когато се отнася до Родолюбието - то е особено потребно днес на всички нас.

piton2012:
     Общото е малко шеговито и преносно, може би. Ако ти кажа, че е песен, може изобщо да не щракнеш линка, а когато на фена на магнитите, кажеш нещо за магнит...няма да пропусне. Иначе скоро беше писал против чалгата и че тези дето слушали примерно АВВА живеели по-дълго. И аз ето, пускам ти Neoton. Стилът е същият, дори изпълняват песни на АВВА. Ако за кометата не ти е харесала, извинявай. А ако е спомогнала за удължаване на живота ти, браво, дори не искам да черпиш. :) Ей така free.

Maistora52:
А-ха! - пробутваш ми разни ритмики, и чакаш да видиш дали няма да умра! ;D ;D ;D
Тцъ! - аз пък с прескоци минах по клипа, и като не видях нищо полезно, или приятно - клик! - и айде на боклука!
ЕГН-то брат, отдавна ми е надскочило "Айн-Цу-Цвай-Цу-Драй-Дрън!" - и всичко различно от това: https://www.youtube.com/watch?v=2KK6W2YaewM&index=7&list=PL98B7D32461F612FF ми действа разрушително.
Въпрос на ДНК или нещо подобно...!

piton2012:
  Наскоро имаше една реч. www.youtube.com/watch?v=gWq8M2Q19CA  Никой тука не я коментира. И аз няма да го направя, защото ...е, знаете защо. Не съм фен на КГБ, а и не ми се коментира. Да казва обаче, че Крим е бил винаги руска територия, да ме прощава. Явно е, че нещо не ни харесва, но те нещата са винаги взаимни. Следващите коментари не са мои:

111vv
преди 1 седмица
 ПУТИН ГАНДОН МНЕ СТЫДНО ЗА НАШЕГО ПРЕЗИДЕНТА ПОКРОВИТЕЛЬ ВОРОВСТВА

Ле Прозорий
преди 1 седмица
 Топчи их, Вова, мешай с дерьмом. Покажи лохам со всей ясностью, что Крым всегда был Киевским, руским, украинским. А теперь заверь их, что Крым воистину великорусское сакральное место и посмотри, как они заглотнули лажу? Все ок! Куем гавно, пока горячее. Переходим к Украине. Отвлечемся от войны. Заверим, что рузкая армия убивает украинцев исключительно вежливо с горячей любовью в сердце, с единой мыслью укрепить Украину, защитить от тлетворного влияния Запада.
Интересно, сколько классов окончил сей сакральник. Или талант врать от бога?

Tatiana Kolesnikov
преди 1 седмица
 мутота рядовая, ежегодная, обыкновенная. В каждом предложении - вранье, вода и бла-бла-бла. Собрание все отмороженное, слушает, апплодирует, многие, думаю, стебутся внутри. Потому как только полный идиот может принять все произнесенное всерьез. Но зарплата важнее, и это понятно, правыкли уже к хорошей жизни. Полный, всеобщий и окончательный пипец!!

владимир либерман
преди 1 седмица
 пустослов и пиздобол он даже той шобле что он собрал не интересно слушать этот бред, помнится в каком то году он обещал создать 25 миллионов рабочих мест -где это все.Про демографию вообще смешно о чом может идти речь когда рядовых медиков сокращают финансирование в больници\поликлиники если и идет то ето все

Жанна Чехова
преди 2 дни (редактирано)
 Экономическая амнистия... Ордена им ещё бы выдали. Хорошо: награбили,  наубивали, тихо пересидели 5-10 лет, теперь с почетом легализовались. Свои,удобные люди. Элита, сливки .  Становление и укрепление "священной частной собственности". Это единственное, что в России свято и неприкосновенно. А как же такое понятие, как справедливость, ОТВЕТСТВЕННОСТЬ ? Не согласна! Неужели нет других  механизмов возврата капитала  в страну?  По-другому не хочется... ИХ капиталы... Обидно, слушай...

Може би наистина е излишно да се коментира. Твърде много прилича на партийно събрание ЦК на КПСС. За тези които не разбират руски...нищо не сте загубили.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия