Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (27/255) > >>

piton2012:
   EDM electronics, първо чети, после говори. Освен това от къде разбра, че съм ти се ядосал? Просто ти е грешно разбирането, ако така смяташ. Нямам ама абсолютно нищо против теб. А ти къде го прочете, че имам? Къде прочете, че харесвам американци? Къде прочете, че ме е страх от нещо си? Защо ли не се запишеш в някоя партия!. Там все така си повтарят- едно и също, без значение какво казва опонентът им. Бистри каквото си искаш. Стига да успяваш наистина да го избистряш. А робската психика..помисли си чия е. Кой се кланя на чуждите? Пак стана същата, крадеца вика май. Ама то е така. Всеки политик и половината политиканти са си такива. Нямам никакви стремежи към "твоите", а и към чийто  и да били пагони. Ако те дразни нещо, кажи го на М52, тъй като аз нямам тази възможност иначе  бих махнал всички си тези звезди е рейтинги.  Нямам и претенции, че разбирам нещо по-добре от другите колеги. Просто изказвам мнение. "Основите на държавата" и "държавност" са съвсем друго нещо. Спирам до тук за да не преча на темата в която би се насладил само, ако пишех против Плевненлиев (не, че няма какво, но няма защо) и за добрия "Дядо Иван".

EDM electronics:
Те такива като Плевналиев това и искат от теб. Да не им пречиш, а после ще се чудиш, що не ти върви и що си недоволен.

piton2012:
   Така е! При Гоце всички бяха щастливи. И преди него също.

mito_kupona:
Имам само един въпрос към всички. Ако някой от нас достигне до свободната енергия и иска да я внедри в България, без да търси милиони и милиарди, ВИЕ ЩЕ ЗАСТАНЕТЕ ЛИ ЗАД НЕГО? И без да ми излизате с твърденията, че видите ли това щяло да съсипе икономиката, много хора ще останат без работа, държавата ще губи много пари от данъци и акцизи, защото България отдавна не е държава и няма никаква икономика. И другата глупост за неустойки по договори и подобни глупости, има един термин, който се казва „омразен дълг“ и спираме всички плащания към триполовите евроатлантически психопати, както направиха в Еквадор. България се управлява от малка престъпна банда евреи ционисти, които половината са тук, а другата половина, са в Брюксел и зад океана и техните марионетки, българи, антибългари и продажници, няма да ги изреждам. Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против обикновените евреи, а против еврейската ционистка мафия, банкери и други доказани психопати, които се мислят за богове, ама видите ли НЕ, СА. И те в тоалетните изхвърлят екскременти, а не снасят златни яйца.
    При добра воля страната може да се електрифицира с генератори подобни на Капанадзе само за 4-5 години. Представете си, колко метал има разхвърлян из цялата страна по електропреносните мрежи, мед, алуминии, желязо и, ако този метал се събере и продаде, предполагам, че ще се вземат милиарди евро. С една трета от тези пари ще може да се електрифицира цялата държава с генератори на свободна енергия, но преди това тази мрежа трябва да се национализира, подчертавам, национализира, а не да се изкупува обратно от държавата, защото мафиотите от чуждите ЕРП-та достатъчно крадоха българския народ и купиха мрежата на безценица.
   Има много начини държавата да компенсира загубите от данъците, а когато хората не плащат ток, парно, бензин ще разполагат с повече пари, които ще харчат и от там държавата пак ще прибира данъци, което ще компенсира данъците от енергетиката, икономиката ще започне да се развива с много бързи темпове и за 5 години ще тръгнем нагоре.  И тогава няма да може да се краде от разни НЕК, БЕХ и подобни комисионери, които, са чисти паразити. Пак задавам въпроса- ВИЕ ЩЕ ПОДКРЕПИТЕ ЛИ ЧОВЕКА, КОЙТО ИСКА ДА ПОДАРИ НА БЪЛГАРИЯ СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ? Смелост е, да ти стиска да правиш това, което искаш.
  Едно нещо знам от световната история, че пред масите не е устояла нито една империя. Ние сме 99 процента, а народните изедници, са по-малко от един процент, така, че ако сме единни ще победим еврогейското робство.
   А между другото България е нелегитимен член на ЕС, както и на Нато, защото бяхме приети с подписите на малка организирана банда антибългари, не българи и ционистки марионетки, БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, което нарушава конституцията на България и Лисабонския договор за присъединяване, НЕОСПОРИМ ФАКТ. На практика, и по българското, и по европейското право България не е член на ЕС и Нато.

EDM electronics:
Митко, кой питаш?
Тия двамата опоненти - последните преди теб, или ония дето се крият в миша дупка, нямат мнение за нищо и гледат отстрани сеир?

Добре е въпросът ти да има обръщение към някого. Аз бих подкрепил този някой, защото и аз съм от сектата на СЕ и сляпо вярвам в нея.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия