Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Политиката и политиците ни!

<< < (28/255) > >>

Velektra:
mito_kupona, ти не разбираш ли, че ако някой направи работещо устройство за СЕ, то руснаци, араби, американци и още 5-6 държави ще се скарат помежду си коя по-първа да го утрепе?

svetlio760:
Няма да го утрепят, ма няма и да му внедрят изобретението- ще му кажат две думи насаме и ако ги пренебрегне и тръгне да се бори ще забележи че е сам-самичък срещу цяла държава и ще се върне от дето е започнал! Надценявате и политици и политика и кво ли не още! Много обичате доказателства- нужно ли е да пиша фермани за Пантон, градския, Стефан Стоянов......Е, ок! - не са хора създали устройства за СЕ, но не са и обикновените шмекери дето само вдигат пара! Въпросът тук е, че положението от години е "керванът си върви кучетата си лаят" и устройство за СЕ няма да промени нищо, ни в добра, ни в лоша посока!

piton2012:
    Малко странно звучи този въпрос. Ако е просто за подкрепа, то все едно казваш "Искате ли всеки месец по 100 лв?". Едва ли някой ще откаже. Дори да не е екологично, дори да е за сметка на нещо друго, всеки ще каже " Е, че те колите не тровят ли? Не ядем ли отрови?" така че, всеки ще е ЗА. Само тези дето губят, те няма да са хич щастливи. Дори не само изредените от  Velektra.

vsl:
Аз определено бих подкрепил този който има смелост да покаже своето устройство. Искам да кажа също това внедряване трябва да стане с контрол. Не може всеки да ползва колкото си иска мощност. Това ще доведе и до, пример, включени печки и отворени прозорци.

Радeв:
Колеги, не ми се впуска във политически диалози и спорове, понеже вече съм се уморил.
Вижте унгарците как дръпнаха с Виктор Орбан!
Гледайте Алфа ТВ има много истини там.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия