Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Политиката и политиците ни!
Robinzon:
Съжалявам за разминаването dymelsoft, ние тука така му викаме :), в наше село чуздиците ги игнорираме ;)
Извинявам се обстойно и искрено! Виноват съм! Сори!
Какво бих направил за да поемете извинението ми? Само кажете и ще го направя!
Аtos:
--- Цитат на: Robinzon в Февруари 22, 2018, 01:17:43 pm ---Съжалявам за разминаването dymelsoft, ние тука така му викаме :), в наше село чуздиците ги игнорираме ;)
Извинявам се обстойно и искрено! Виноват съм! Сори!
Какво бих направил за да поемете извинението ми? Само кажете и ще го направя!
--- Край на цитат ---
............"пришАлците"..........
Няма какво да направиш просто...
Койот в лъв не може да се превърне, нито в слон...
Можеш само да си даваш автоцензура на собствения вой и лай от време на време! И да не придиряш много-много за сламката в окото на другия, след като не усещаш гредата в своето!
Robinzon:
Да atos, имах предвид точно пришАлците, а не пришЪлците ;)
Това нарочно писане си има камуфлаж приятелю. ;) Ако се вържеш, начи си от нащи герои.. ;D
Шегувам се естествено, нека който както му харесва да си пише, основното да бъде истината!
getca:
Заровени в удивителните човешки възможности и Тесла турбини пропускате нещата от реалността.
Ай честит Ви новия собственик на ЧЕЗ, купил го без оШфорни компании :D Пустото СЕ, да го бехте изнамерили...Е, сега ше чакате благоволението на Гинка, мда. Ко да се прай, бизнеса си е бизнес.
Извинявам се за жаргона, стори ми се подходящ за случая. :)
Добавка: Може да си припомните какво е рекъл/писал Левски малко по-назад, макар че като гледам едва ли му дреме на някой. Ваш проблем!..
Аtos:
Що да му дреме, Геца?
На крайният потребител (Ама Хич) не му дреме кой ще го стриже, за него е важно да не е чак до кожа!
Различни мнения има ли?
Кацата с меда си е същата, кой ще зяпне под чучура - пчеличките не ги интересува, за тях стига да смогват да пълнят с по-голяма скорост, отколкото изтича!
Или пак някой ще каже, че нашите емигрират на запад, щото токът там е по-евтин?
Не, там пчеличките просто са "на ясла" и не им се налага да хвърчат като луди!
Честно казано...и никой да не беше разбрал за тази сделка, на обикновеният човечец му е все тая...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия